SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open! Cu ce se alege sportiva din România, după primul Grand Slam al anului

Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open. Cehoaica Marketa Vondrousova (21 de ani, 20 WTA) s-a impus categoric, scor 6-2, 6-4, după o oră și 27 de minute de joc. +10   FOTO
Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open. Cehoaica Marketa Vondrousova (21 de ani, 20 WTA) s-a impus categoric, scor 6-2, 6-4, după o oră și 27 de minute de joc.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2021 06:57 / Actualizat vineri, 12 februarie 2021 08:22

Sorana Cîrstea (30 de ani, 68 WTA) a fost eliminată în turul 3 de la Australian Open. Cehoaica Marketa Vondrousova (21 de ani, 20 WTA) s-a impus categoric, scor 6-2, 6-4, după o oră și 27 de minute de joc. 

Sorana nu a repetat meciul senzațional din turul secund, când a învins-o în 3 seturi pe Petra Kvitova. Astăzi, pe arena Margaret Court, Cîrstea s-a lăsat pradă emoțiilor. A început bine, și-a adjudecat primele două game-uri pe propriul serviciu, ambele la 15, apoi a început seria erorilor. 

Sorana Cîrstea, eliminată de la Australian Open

Sorana a încercat să răspundă agresiv la jocul agasant al jucătoarei din Cehia, dar a comis nu mai puțin de 38 de erori neforțate. În comparație, Vondrousova a greșit doar în 17 rânduri. Nici serviciul nu a ajutat-o pe româncă. Procentajul punctelor câștigate cu prima minge a fost de doar 54%. Cu toate astea, Cîrstea a dat semne de revenire în finalul actului secund. A egalat la 4 și a avut 4 oportunități să treacă în avantaj, toate ratate. 

+6 FOTO

În optimile de finală, Marketa Vondrousova pornește ca favorită în fața lui Su-Wei Hsieh (71 WTA). Sportiva din Cehia se află pe aceeași jumătate de tablou cu Simona Halep. Cele două s-ar putea întâlni în semifinalele competiției.

Cu ce rămâne Sorana Cîrstea, după Australian Open 2021

Pentru accederea în turul 3 de la Australian Open, Sorana Cîrstea a obținut 130 de puncte în clasamentul WTA. Pentru moment, sportiva din România urcă două poziții în clasamentul live, virtual, până pe locul 66. 

Pe plan financiar, Sorana se alege cu un cec în valoare de aproximativ 166.000 de dolari americani.

Citește și alte știri de la Australian Open: 

De ce jucătoare se teme Simona Halep » Darren Cahill a dat-o de gol: „Mereu mă întreabă de ea”

VIDEO Campioana en-titre a fost eliminată de la Australian Open și a apărut plânsă la conferință: „Mai pot rămâne la acest nivel?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează