SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BUDAPESTA

Sorana Cîrstea, în semifinalele turneului de dublu de la Budapesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iulie 2010 00:00

Perechea Sorana Cîrstea/Anabel Medina Garrigues (România/Spania), cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Budapesta, turneu dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari.

 

Cîrstea şi Medina Garrigues au trecut, în sferturile de finală, cu scorul de 2-6, 6-3, 1-0 (10/7), de cuplul Sandra Klemenschits/Andreja Klepaci (Austria/Slovenia).

În semifinale, Cîrstea şi Medina Garrigues vor întîlni învingătoarele partidei dintre perechea Alexandra Dulgheru/Alisa Kleibanova (România/Rusia), cap de serie numărul trei şi cuplul Viktorija Golubici/Blanka Szavay (Elveţia/Ungaria).

Pentru calificarea în semifinale, Sorana Cîrstea şi Anabel Medina Garrigues vior primi 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 3.100 de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează