SPORTURI  »  TENIS  »  JO 2020

Sorana Cîrstea, INTERZISĂ la JO de la Tokyo » Motivul a fost prezentat astăzi de George Cosac

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 17:21

Sorana Cîrstea (28 de ani, 84 WTA) nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Anunțul a fost făcut de George Cosac, iar motivul este strâns legat de anunțul retragerii din echipa de Fed Cup. 

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, avertizează că Sorana nu va putea participa la Jocurile Olimpice dacă nu revine asupra deciziei de a se retrage. Cosac declară că va purta o discuție lămuritoare cu sportiva.

"Noi am prezentat-o ca și componentă a lotului olimpic. Din păcate, regulamentul Federației Internaționale spune foarte clar că dacă ea nu va participa în ultimii doi ani ai ciclului olimpic măcar o dată la o competiție de Fed Cup, nu va putea participa la Jocurile Olimpice.

Poate va reveni asupra deciziei și cred ca dacă ea va începe sa performeze în proba de simplu și va avea un clasament pe care și-l dorește, cu siguranță își va face timp și pentru Fed Cup.

Avem căpitan-nejucător, avem antrenor la echipa de Cupa Federației și știu mai bine situația. Sunt si un pic mai apropiați. Vom sta de vorba cu ea când revine în țară", a declarat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, pentru ProSport.

Debutăm în februarie la Fed Cup

Cehia și România se vor duela în februarie, în primul tur al Grupei Mondiale la Fed Cup. Cehii au anunțat că disputa care va avea loc pe 9 și 10 februarie se va juca la Ostrava. Meciul va avea loc în sala Ostravar Arena, cu 6.500 de locuri. Astfel, partida se va juca hard indoor, suprafața care le va avantaja pe cehoaice.

Vezi și: 

EXCLUSIV Irina Begu are planuri surprinzătoare pentru 2019: antrenor nou + obiectiv îndrăzneț: "Fac pereche cu ea și vrem la Turneul Campioanelor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
peluza
peluza  •  19 Decembrie 2018, 19:35

Sa vina Buzarnescu! Fata asta sufera.

peluza
peluza  •  19 Decembrie 2018, 19:34

Sorana se crede numarul unu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează