SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MONTREAL

Sorana Cîrstea, spulberată în turul 2 la Montreal » Românca a luat doar 4 game-uri cu Victoria Azarenka

Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images
Sorana Cîrstea / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 08:58 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 09:20

Sorana Cîrstea (31 de ani, 40 WTA) a fost eliminată în această dimineață în turul secund al turneului WTA de la Montreal, învinsă în două seturi de bielorusa Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA), scor 2-6, 2-6.

Sorana n-a mai reușit să repete isprava de la Wimbledon, când a eliminat-o pe Azarenka. Bielorusa a dominat partida din această dimineață de la un capăt la celălalt și a eliminat-o pe Sorana după un meci care a durat doar o oră și un sfert. 

Cîrstea s-a întors la unul dintre turneele sale favorite. După o victorie categorică reușită cu Alison Riske în primul tur, românca n-a mai găsit soluții în meciul cu Victoria Azarenka. Bielorusa a fost tot timpul la conducerea partidei și nu a lăsat-o deloc pe Sorana să preia inițiativa. 

Azarenka a izbutit nu mai puțin de cinci break-uri pe durata întâlnirii, pierzându-și o singură dată serviciul, când scorul era oricum covârșitor în favoarea sa. În turul următor, Azarenka va da peste învingătoarea din meciul Sakkari - Kudermetova.

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Montreal: întâlnește o jucătoare în mare formă

Simona Halep (13 WTA, 29 de ani) și-a aflat prima adversară din turneul WTA de la Montreal. Jucătoarea nostră, ieșită recent din Top 10, o va întâlni pe americanca Danielle Rose Collins (27 de ani, 28 WTA).

Duelul Halep - Danielle Rose Collins va avea loc joi dimineață, în jurul orei 02:00, ora României. Va fi cea de-a doua înfruntare directă dintre cele două, Simona învingând-o pe americancă în 2014, la US Open, scor 6-7 (2), 6-1, 6-2. 

În primul tur, Danielle Rose Collins a trecut în trei seturi de elvețianca Jil Belen Teichmann, scor 4-6, 6-1, 6-3, la capătul unui meci întins pe durata a două ore. Simona Halep e dublă campioană la turneul canadian. 

În 2016, a învins-o în finală pe Madison Keys, în timp ce în 2018 s-a impus în fața lui Sloane Stpehens, într-una dintre cele mai spectaculoase finale din edițiile recente ale competiției.

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic, decizie de ultim moment înainte de US Open: „Nu voi fi pregătit să concurez”

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Montreal: întâlnește o jucătoare în mare formă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
senin
senin  •  12 August 2021, 23:03

Bai, manca-v-as , voi chiar sunteți agramați,voi va prefaceti ?!

senin
senin  •  12 August 2021, 23:00

Chiar sunt supărat ca te-a bătut Azarenca!

3615658098658680
Raul Daniel Miclea  •  12 August 2021, 07:38
Postat de valyomanyd pe 11 August 2021, 18:20

Geogica, e ca habar nu ai ca la Wimbledon Sorana a trecut de Azarenka ?

cea mai mare realizare aei laun gs este un sfert de finala la rg decihai sa nu ii mai facem statuie. este o jucatoare mediocra cu o reclama buna si atat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează