SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2021

Cum a depășit Sorana Cîrstea problemele din meciul cu Trevisan: „Sunt mândră de mine! Azi am compensat cu inima și cu picioarele”

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 54 WTA) s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după victoria în fața italiencei Martina Trevisan (27 de ani, 97 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-4. +5   FOTO
Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 54 WTA) s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după victoria în fața italiencei Martina Trevisan (27 de ani, 97 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-4.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 18:53 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 19:19

Sorana Cîrstea (31 de ani, locul 54 WTA) s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după victoria în fața italiencei Martina Trevisan (27 de ani, 97 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-4. Sportiva din România le-a mulțumit fanilor români și a dezvăluit cheia succesului. 

  • Sorana va juca în turul 3 împotriva rusoaicei Daria Kasatkina (24 de ani, 37 WTA).
  • Meciul se va disputa vineri, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori.

„Astăzi a fost un meci dificil. Nu am jucat cum aș fi dorit, dar am compensat cu inima, cu atitudinea și cu picioarele. Sunt foarte mândră de acest lucru! De multe ori, atitudinea compensează o lovitură de dreapta mai slabă sau un retur mai slab. 

Cred că asta a făcut diferența. Mi-am dorit mult victoria. Sunt foarte mândră de modul în care am luptat!”, a spus Sorana Cîrstea, conform Eurosport. 

Sorana Cîrstea, îndrăgostită de atmosfera de la Paris

„Din punctul ăsta de vedere nu am avut niciun fel de probleme. Au fost mulți spectatori italieni, dar era normal să o încurajeze. Și suporterii români au fost prezenți, le mulțumesc! Mi s-a părut o atmosferă foarte frumoasă, foarte plăcută. 

E o bucurie să avem din nou energia din partea fanilor, este altceva față de un stadion gol. Nu am fost distrasă”, a povestit Sorana. 

+1 FOTO

Sorana Cîrstea, în turul 3 la Roland Garros

Sorana nu și-a stabilit un obiectiv concret pentru Roland Garros 2021, deși are un culoar favorabil spre sferturile de finală. În turul 3, adversară îi va fi rusoaica Daria Kastakina (37 WTA). 

Să fiu sinceră, nu prea mă uit pe tablou, doar cu un tur în față. Momentan o am pe Kasatkina, toată atenția este pe acest meci. Degeabă te gândești la sferturi, dacă nu ești în stare să câștigi în turul 3. Asta am învățat în ultima perioadă. să nu îmi fac planuri.
- Sorana Cîrstea

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Martina Trevisan 

Citește și alte știri de la Roland Garros 2021: 

Carla Suarez Navarro, bătălie epică la revenirea după cancer » A fost la un game de victorie în fața finalistei din 2018

10 lucruri despre Daria Kasatkina, următoarea adversară a Soranei Cîrstea la Roland Garros

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rocky5
rocky5  •  02 Iunie 2021, 19:41

Felicitări Sorana!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează