SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

VIDEO Tsitsipas, scandal la Monte Carlo! Horia Tecău a rămas fără replică

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 13:47 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 13:47

Grecul Stefanos Tsitsipas (22 de ani, 5 ATP) a făcut o criză de nervi la turneul de la Monte Carlo, într-un meci jucat contra lui Horia Tecău.

În turul I al probei de dublu, frații Tsitsipas, Stefanos și Petros, au trecut cu greu de perechea formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz, scor 7-6(4) 3-6, 11-9, la capătul unui meci care a durat o oră și 47 de minute.

VIDEO Stefanos Tsitsipas, criză de nervi în timpul meciului

Considerat unul dintre cei mai talentați jucători din noua generație, Tsitsipas a avut ieșire nervoasă în timpul meciului. Nemulțumit de o decizie a arbitrului, grecul s-a dus lângă scaun și a țipat la acesta.

„Ești o rușine! Ești o rușine! Du-te la juniori pentru că acolo e locul tău”, a spus Stefanos, fiind cu greu calmat de fratele său.

Citește mai multe știri din tenis:

Campionul de la turneul ATP din Miami, umilit la conferința de presă de la Monte Carlo

Scandal pe teren la turneul de la Monte Carlo: „Nu o băga pe prietena mea la mijloc!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează