SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

Supercomeback! O fostă câștigătoare de Grand Slam revine la Wimbledon: "Antrenamentul meu progresează foarte bine"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 14:09

Victoria Azarenka, 27 de ani, și-a anunțat revenirea în circuit, după ce a născut un băiat la finalul lui 2016.

Bielorusa, dublă câștigătoare la Australian Open în 2012 și 2013, a anunțat pe Twitter că va participa la turneul de la Wimbledon, deși se aștepta să revină abia la US Open.

"Am vești foarte bune. Pregătirea mea merge foarte bine și sunt gata să concurez iar. În plus, Leo (n.r. fiul jucătoarei) a zis că vrea să vadă Londra și Wimbledon.

Îmi voi finaliza programul înainte de Wimbledon în zilele viitoare. Plănuiesc să joc un turneu pe iarbă înainte de Wimbledon. Vă voi ține la curent. Vă mulțumesc pentru sprijin. Ne vedem în curând", a spus Azarenka într-un mesaj pe contul său de Twitter.

972
este locul pe care Azarenka îl ocupă în clasamentul WTA

La Wimbledon, Vika, fostă lider WTA, a ajuns în semifinale, în 2011 și 2012. Azarenka și-a pus cariera în stand-by din iulie.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
225712701123912
Tudor Costea  •  22 Mai 2017, 16:26

Halep are sanse reale sa castige anul acesta roland garros si sa inchida gura la toata lumea. A castigat la madrid si a ajuns in finala la roma fara sa joace cu jucatoare importante. La Wimbledon astept sa revina Kvitova care a fost atacata de un hot acasa la ea..

ray51
ray51  •  22 Mai 2017, 15:19

O alta mare jucatoare revine. Trasee din ce in ce mai greoaie pentru Simona. Cand mai ia vreun GS ??? De la anul intra din nou si Serena. Masha a admis ca trebuie s-o ia de jos. Incapatanata, muncitoare si urlatoare. Svitolina e in forma de zile mari, cat cele de iunie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close