SPORTURI  »  TENIS  »  SUPERLATIVELE GSP 2019

SUPERLATIVELE GSP 2019 // VIDEO EXCLUSIV Simona Halep, declarație măgulitoare despre România: de ce insistă să aibă în permanență un antrenor român

Articol de , - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 11:52

Simona Halep, 28 de ani și loc 4 WTA, a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru Gazeta Sporturilor, cu ocazia primirii premiului de Sportivul Anului 2019. 

Campioana de la Wimbledon 2019 a explicat și motivele pentru care și-a menținut permanent în echipă un antrenor român. Recent, Simona a anunțat startul colaborării cu Artemon Apostu-Efremov, care îl va seconda pe Darren Cahill. 

„Mulți au spus că vreau antrenor român pentru că nu vorbesc engleză foarte bine, dar eu înțeleg foarte bine ce-mi spune Darren și toate astea nu au nicio legătură.  

Faptul că am un antrenor român vreau să arate dorința mea de a rămâne cu românii pentru că sunt un produs românesc, stau în România încă, mă antrenez în România, îmi place. Am încredere în antrenorii români și consider că sunt la un nivel foarte ridicat, doar că mentalitatea noastră, așa cum am mai spus, este un pic negativă. 

Pe partea aceasta Darren m-a ajutat enorm, bineînțeles și pe partea de tenis, dar mai ales pe partea emoțională și mentală. Să pot să mă relaxez și să pot privi pozitiv multe lucruri”, a explicat Simona, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

Simona Halep, interviu de excepție pentru GSP » Momentul debusolant din final de an: „Darren l-a întrebat, iar răspunsul m-a uimit total”

Doar pentru ea » Luminița Paul despre anul strălucitor al Simonei Halep: „Nimeni înaintea ei nu a avut un asemenea privilegiu”

Interviul INTEGRAL poate fi citit în Gazeta Digitală, la chioșcuri sau de-a lungul zilei pe GSP.RO. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  18 Decembrie 2019, 16:32
Postat de Ion Popescu pe 18 Decembrie 2019, 13:14

O fata minunata. O exceptie. Muncitoare, modesta, cu bun simt. Este in prezent cel mai bun Ambasador al Romaniei in lume.

Corect !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  18 Decembrie 2019, 14:45

Deci Inca se antreneaza in Romania si ii place ! Unde e superlativul ?

126829025421257
Nembotondka Nemnagy  •  18 Decembrie 2019, 14:44

S.H.:"...stau în România încă" gsp: "vaaaaiiii ce mandrie nationala, hai sa dam mana cu mana" :D :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează