SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Surprize mari pe jumătatea Simonei de tablou: 3 dintre primele 10 favorite de la Madrid, OUT

. Dubla campioană de Grand Slam a scăpat de trei dintre capii de serie de pe jumătatea ei de tablou.
. Dubla campioană de Grand Slam a scăpat de trei dintre capii de serie de pe jumătatea ei de tablou.

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2022 23:54 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 00:01

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a debutat cu victorie la ediția din acest an de la Madrid Open, împotriva chinezoaicei Shuai Zhang (33 de ani, 39 WTA), scor 6-2, 6-3. Dubla campioană de Grand Slam a scăpat de trei dintre capii de serie de pe jumătatea ei de tablou. 

Doar două jucătoare cotate printre primele 10 favorite au supraviețuit primei zile de pe jumătatea inferioară a tabloului. Halep o întâlnește pe una dintre ele chiar în meciul următor, pe iberica Paula Badosa, a doua jucătoare a planetei. Cealaltă este tunisianca Ons Jabeur (10 WTA).

Simona Halep, în exclusivitate pentru GSP.ro, despre metodele lui Mouratoglou: „Când am intrat acolo a fost ceva wow”
wta madrid
Simona Halep, în exclusivitate pentru GSP.ro, despre metodele lui Mouratoglou: „Când am intrat acolo a fost ceva wow”

Surprize în prima zi a turneului de la Madrid 

Aryna Sabalenka, cap de serie numărul 3 în momentul tragerii la sorți a tabloului principal de la Madrid și finalistă la Stuttgart săptămâna trecută, a fost învinsă de americanca Amanda Anisimova (33 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-4, la finalul a două ore de joc.

Jelena Ostapenko, favorita numărul 10 pe zgura spaniolă, a pierdut în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova (45 WTA), scor 2-6, 6-4, 4-6. Cea mai neagră amintire din cariera lui Halep se leagă de finala Roland Garros 2017, pierdută chiar în fața letonei. 

Karolina Pliskova, favorita numărul 5, a cedat în două seturi în fața conaționalei Marie Bouzkova (77 WTA), scor 4-6, 5-7.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO + FOTO Duel-șoc pentru Halep în turul secund de la Madrid: înfruntă a doua jucătoare a lumii! Când are loc meciul și toate detaliile despre adversară

Badosa a izbucnit în râs când a fost întrebată de meciul cu Halep: „Pfff, voi asta credeți?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează