SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Tatăl și antrenorul Mihaelei Buzărnescu a vorbit despre calificarea de senzație a fiicei sale: "Sincer, nu ne-am gândit la bani"

Mihai și Mihaela Buzărnescu, după victoria cu Svitolina Foto: Raed Krishan
Mihai și Mihaela Buzărnescu, după victoria cu Svitolina Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 20:25

Tatăl și antrenorul Mihaelei Buzărnescu, Mihai, a vorbit despre calificarea de azi a jucătoarei noastre în fața Elinei Svitolina (Detalii AICI).

"Trăirile au fost intense, nu vreau să exagerez, dar i-am zis că n-am emoții, va juca bine și va câștiga. Am fost foarte bucuros că s-a îndeplinit ce am gândit.

Diferența s-a făcut pe jocul ofensiv. A fost și puțină șansă, fără asta nu poți câștiga.

Mihaela a revenit bine, a trecut peste momentele mai puțin plăcute când și-a pierdut serviciul. Era fericită, puțin obosită, mental și fizic meciul a fost încărcat. Bucuria e mare și pentru ea, și pentru noi.

Sincer, nu ne-am gândit la bani. Știm că, dacă jocul e favorabil, vin și celelalte. Avantajele sunt mai mari după aceea", a declarat Mihai Buzărnescu la TV Telekom Sport.

  • Mihaela Buzărnescu (30 de ani / 33 WTA) a trecut în turul 3 de la Roland Garros de  Elina Svitolina (23 de ani / 4 WTA), scor 6-3, 7-5, și s-a calificat în optimile de finală.
  • Următoarea adversară a româncei este  Madison Keys (23 de ani, 13 WTA), care a trecut de Naomi Osaka, scor 6-1, 7-6. Meciul va fi duminică.
  • Calificarea în optimile de finală ale competiției i-a asigurat Mihaelei un câștig de 222.000 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2018, 10:21

Talentul, modestia si tenacitatea sunt calitati inedite in sportul de azi. Veti reusi momente frumoase cu Mihaela.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close