SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

"The Coach" Patrick Mouratoglou are o favorită neașteptată pe zgură: "Va câștiga într-o zi turneul de la Roland Garros. Are toate armele necesare"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 19:53

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, consideră că turneul de la Roland Garros va fi cucerit în viitor de Caroline Garcia (24 de ani, 7 WTA).

Caroline Garcia a fost eliminată în optimile de finală ale actualei ediții de la Roland Garros de Angelique Kerber, scor 2-6, 3-6.

"Nu stă foarte bine din punct de vedere psihic. Când lucrurile nu merg așa cum a plănuit, se panichează și face o mulțime de erori neforțate. Este însă o jucătoare care are toate calitățile fizice și tehnice necesare. Are nevoie doar de mai mult timp.

Cred că va câștiga într-o zi turneul de la Roland Garros. Are un joc perfect pentru asta. Lovește bine din spatele terenului, stă bine în raliuri, are un kick grozav la serviciu. Are toate armele la îndemână", a precizat Mouratoglou.

Vezi și: Situație incredibilă la Paris: s-a calificat în sferturi, dar a avut o surpriză când a ajuns acasă: "Evacuare!"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
satyricon
satyricon  •  05 Iunie 2018, 23:56
Postat de balauru48 pe 05 Iunie 2018, 20:45

NU, nu e haleapa :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  05 Iunie 2018, 20:45

NU, nu e haleapa :))

zorrozabal
zorrozabal  •  05 Iunie 2018, 20:37

Cu psihicul pe care l-a avut in meciul cu Kerber,greu de crezut!Revenind la turneul care se joaca in aceste zile,eu as paria pe noua Serena Williams si ma refer bineinteles la Sloane Stevens!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează