SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Jucătorul care a produs marea surpriză la Roland Garros are probleme cu legea » A ajuns la Tribunal după ce s-a întors de la Paris

Thiago Seyboth Wild  // FOTO: Imago
Thiago Seyboth Wild // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 15:04 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 15:34

Brazilianul Thiago Seyboth Wild (23 de ani, 172 ATP) a produs surpriza turneului de la Roland Garros. L-a eliminat în primul tur pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, 2 ATP), scor 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4. Iar ulterior a ajuns în fața judecătorilor.

După victoria de pe 30 mai, brazilianul nu a rezistat mult în turneu, fiind eliminat în turul 3, pe 3 iunie, de Yoshihito Nishioka (6-3, 6-7, 6-2, 4-6, 0-6). Și a fost nevoit să revină în țara natală.

Stefanos Tsitsipas, scuză incredibilă după eliminarea de la Roland Garros: „Nu voi mai face asta”
ROLAND GARROS
Stefanos Tsitsipas, scuză incredibilă după eliminarea de la Roland Garros: „Nu voi mai face asta”

De la Roland Garros, la tribunal

La întoarcerea în Brazilia, tenismenul s-a prezentat la un tribunal din Rio, unde a fost audiat. Acesta este acuzat de fosta parteneră, modelul Thayane Lima, în 2021, de abuz fizic și psihologic, potrivit Mundo Deportivo.

Thiago a negat mereu acuzațiile, iar la o conferință de presă de la Roland Garros a declarat că: „Nu cred că pot declara ceva. Nu este o întrebarecare să fie pusă aici”.

Jucătorul care a produs marea surpriză la Roland Garros are probleme cu legea » A ajuns la Tribunal după ce s-a întors de la Paris

Thiago Seyboth Wild, acuzat de violență domestică

Thayane Lima a obținut un ordin de protecție împotriva lui Seyboth Wild. În afara acestei măsuri, tânără biolog, a lansat un proces prin care cere daune materiale. 

„Fără să îmi dau seama, m-a făcut să schimb totul în viața mea. Am ajuns să nu mai pot purta fuste, nu mai puteam merge în bikini la plajă. Obișnuiam să port unghii lungi, dar m-a forțat să le tai. Spunea că doar curvele poartă așa ceva. 

Dacă opinia mea politică era diferită de a lui - și era - mă numea proastă și îmi spunea să rămân cu «negrii mei idioți». M-a obligat să îmi scot și piercing-ul. Într-o zi m-a rănit, mi-a strâns degetul atât de tare încât aproape mi l-a rupt. Se enervase din cauza unei poze postate pe social media. 

În timpul unei cine cu părinții lui, mi-a învinețit degetul. Când se enerva, mă brusca, mă trăgea de păr și striga «curvă, gunoi, idioată». Ajunsesem să nu mai ies din casă fără el. Mergeam doar la biserică, dar și atunci se enerva când dura mai mult”, a povestit Thayane Lima în 2021.

„Am ajuns să fiu dependentă financiar de Thiago. Aveam o relație stabilă. La cererea lui, am încetat să mai lucrez pe Instagram. După ce i-am descoperit numeroase aventuri, mă înșelase de multe ori, am ajuns total neajutorată. M-a lăsat fără vreun sprijin. Mi-a interzis tot, mi-a luat cărțile de credit, toate formele de bani”, a mai spus tânăra. 

Considerat a fi cel mai promițător jucător de tenis din Brazilia, Thiago a câștigat în 2018 US Open, la juniori, iar la 19 ani câștiga primul trofeu ATP, în Chile. Totuși, de atunci nu reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și în prezent nu se află între primii 100 de jucători.

Citește și: 

Probleme cu insulina pentru Alexander Zverev: „Ce nu arată bine? Ar crede cineva că mă dopez? ”

„Sprijini războiul? Îl sprijini pe Lukașenko?” » După victoria cu ucraineanca Elina Svitolina, Aryna Sabalenka n-a mai ocolit răspunsul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
propaganda
propaganda  •  07 Iunie 2023, 17:46

Incredibil ce a ajuns tenisul! Si la masculin. 0rcul ala e numarul 2 mondial si pierde in primul tur la un anonim...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează