SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Sfârșitul unei ere? Anunț trist despre Roger Federer: „E foarte posibil să nu-l mai vedem vreodată jucând aici”

Roger Federer nu va participa la ediția din acest an de la Australian Open / foto: Guliver/Getty Images +19   FOTO
Roger Federer nu va participa la ediția din acest an de la Australian Open / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 11:17 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 11:40

Roger Federer (39 de ani, 6 ATP) nu va participa la ediția din acest an de la Australian Open, elvețianul având în continuare bătăi de cap cu accidentarea care l-a ținut departe de teren în ultimul an

Problemele de la genunchi îl împiedică pe Roger Federer să participe la Melbourne, în ceea ce ar fi putut reprezenta ultima sa apariție la Antipozi. Fostul mare jucător de dublu Todd Woodbridge (49 de ani), cel care are 16 trofee de Mare Șlem în palmares, crede că există șanse destul de mici ca Federer să mai ia parte la ediția din 2022 de la Australian Open, când marele campion elvețian va avea deja 40 de ani.

„Anunțul lui Federer a fost o mare dezamăgire pentru toată lumea, inclusiv pentru el. Asta ar putea să însemne că nu-l vom mai vedea pe Roger concurând din nou în Australia, ceea ce e o mare pierdere”, a spus Woodbrige, într-un interviu pentru Australia's Nine.

Roger Federer nu va participa la Australian Open 2020

Roger Federer (39 de ani, locul 5 ATP) va absenta de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. 

Elvețianul nu va putea juca în Australia deoarece nu s-a recuperat după accidentarea pe care a suferit-o la genunchi anul trecut. Aceasta l-a făcut să Federer să rateze cea mai bună parte din 2020 și îl va ține în afara circuitului și în primele luni ale lui 2021.

Tony Godsick, agentul lui Federer, a făcut lumină în cazul participării clientului său la Australian Open 2021. „Roger a decis să nu joace la Australian Open. A făcut un progres important în ultimele luni cu genunchiul și forma sa fizică, dar după ce s-a consultat cu echipa, a decis că cea mai bună decizie pentru el pe termen lung este să concureze din nou după Australian Open”, a declarat el, citat de Daily Mirror.

FOTO Imagini de colecție cu Roger Federer

+31 FOTO

VIDEO Sever Dron, dezamăgit de Novak Djokovic: „N-o să ajungă niciodată la nivelul lui Federer sau Nadal”

Citește și alte știri din tenis: 

„Nu mă interesează!” » Antrenorul lui Nadal, uimit înaintea finalei cu Djokovic de la Roland Garros: „Rafa nu ne-a mai spus niciodată așa ceva”

OFICIAL Roger Federer va lipsi de la Australian Open pentru prima dată în carieră! Când ar putea reveni elvețianul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează