SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, VICTORIE LA TAS

Toni Iuruc a reacționat după ce Simona Halep a câștigat la TAS

Toni Iuruc și Simona Halep // foto: Imago Images
Toni Iuruc și Simona Halep // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 18:29 / Actualizat marti, 05 martie 2024 20:22

Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep, a reacționat după ce sportiva din România a câștigat procesul de dopaj la TAS. Suspendarea de 4 ani i-a fost redusă la 9 luni.

Iuruc crede că decizia e una normală și e fericit pentru fosta lui soție, care poate reveni pe teren imediat. Ea trebuie să ceară wild-carduri, pentru că a ieșit din clasamentul WTA. Primul turneu la care ar putea juca e cel de la Miami.

CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”
Halep, VICTORIE LA TAS
CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep: „S-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje”

Toni Iuruc: „Decizia e una normală”

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Așa cum am declarat în urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a declarat Toni Iuruc, potrivit fanatik.ro.

SCANDALOS! Simona Halep a pierdut 8 luni degeaba

Simon Halep a fost suspendată provizoriu în octombrie 2022, după ce a fost depistată cu roxadustat la US Open. Ulterior, ea a primit o suspendare de 4 ani, în 2023, apoi a atacat decizia la TAS.

Iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a dat 9 luni, astfel că a ispășit deja suspendarea, care a expirat în iulie 2023. Astfel, au trecut 8 luni pierdute de Simona Halep.

Simona Halep poate cere daune uriașe ITIA, pentru că, practic, a pierdut 10 luni de joc. Ea poate reveni imediat pe teren, primul turneu la care poate participa este Miami Open, care debutează pe 19 martie. Suspendarea Simonei a început din octombrie 2022, nu din septembrie 2023.

George Cosac, după ce suspendarea Simonei Halep a fost scurtată la TAS: „Am avut mereu încredere în ea”

„E o mare victorie pentru Simona, în condițiile în care ITIA se dusese acolo să ceară mărirea pedepsei. Eu am spus mereu de acel moment în care mi-a zis «George, îți spun cu mâna pe inimă, nu am luat nimic conștientă, ca să-mi îmbunătățesc performanțele!»".

Am avut mereu încredere în ea. Acum i s-a luat o piatră de pe inimă. La cum o cunosc de ambițioasă. cred că în 6-9 luni va ajunge să se bată iar cu adversarele din Top 10. Dar are nevoie de meciuri, de vreo 10 turnee, și să nu forțeze, din dorința de a reveni mai repede cât mai sus. Oricum, mă bucur pentru ea, că știu ce sacrificii a făcut împreună cu familia.

Și cel mai mult mă bucur, aș fi murit de ciudă să fie altfel, că atunci când va decide să pună capăt carierei, Simona o va face cu capul sus, nu pe ușa din dos, învinovățită că s-ar fi dopat cu bună știință”, a spus George Cosac, pentru reporterii GSP.ro.

VIDEO. Victorie URIAȘĂ pentru Simona Halep! TAS i-a redus suspendarea la 9 luni

Citește și:

Simona Halep, prima reacție după verdictul TAS: „Acuzațiile care mi-au fost aduse au fost scandaloase. Aștept să revin pe teren”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, prima reacție după verdictul TAS: „Acuzațiile care mi-au fost aduse au fost scandaloase. Aștept să revin pe teren”
„Mi se pare incredibil, șocant!” » Apropiatul Simonei Halep, reacție după reducerea suspendării: „Vreau să întreb ceva”
SIMONA HALEP
„Mi se pare incredibil, șocant!” » Apropiatul Simonei Halep, reacție după reducerea suspendării: „Vreau să întreb ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  05 Martie 2024, 22:24

Batranul Toni. Toni Soprano.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează