TENIS  ·  ATP ROMA

Toni Nadal nu mai are clemență pentru Nick Kyrgios: „Îmi pare rău să o spun”

Sambata, 18 Mai

Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa, consideră „total inadecvat și nociv pentru tenis” comportamentul australianului Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP).

„E dăunător pentru tenis. A intrat într-o dinamică nocivă. Are momente în care clachează complet. Am urmărit atent imaginile, iar atitudinea lui e extrem de dureroasă.

Îmi pare rău să o spun, dar cred că ATP i-a oferit prea mult clemență și l-a adus prea mult în prim-plan. Joacă foarte bine, dar cu o altă mentalitate poate ajunge și mai mare. Ar trebui să facă un efort și să se schimbe. E dificil pentru el să facă față presiunii din circuit. Nu face deloc bine sportului, nu lasă altă variantă decât aceea a unei suspendări”, a declarat Toni Nadal conform Tennis365.com.

Rebelul Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) a avut un derapaj în meciul din turul secund de la Roma, contra norvegianului Casper Ruud (76 ATP).În setul 3, la 1-2 pentru adversar, Kyrgios a aruncat un scaun în teren, le-a strâns mâna adversarului și arbitrului, după care și-a făcut bagajul și a ieșit de pe teren. Meciul a fost declarat pierdut, bineînțeles, după ce a primit o penalizare de comportament, care înseamnă default automat. Vezi imagini AICI.

Vezi și: 

Roger Federer nu crede că Nick Kyrgios ar trebui să fie suspendat după criza de nervi de la Open-ul Italiei: „S-au luat deja măsuri dure, știe și el că a greșit!”Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (1)

Soos Vilmos  •  18 Mai 2019, 16:36

Kyrgios nu e rebel, e MITOCAN.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1