SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANA OPEN

Simona Halep, ultimele informații despre accidentarea la spate: „Joc în continuare cu brâu, cu încălzitor”

Halep a vorbit despre problemele medicale apărute în timpul meciului din optimi cu Varvara Gracheva / FOTO: Raed Krishan (GSP) +26   FOTO
Halep a vorbit despre problemele medicale apărute în timpul meciului din optimi cu Varvara Gracheva / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 08:30 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 10:18

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a oferit ultimele informații despre problemele pe care le-a întâmpinat la spate pe durata Transylvania Open. Fostul lider mondial speră că accidentarea nu-i va da bătăi de cap în finala de azi cu Anett Kontaveit (25 de ani, 14 WTA).

După ce a învins-o într-o manieră categorică pe Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA), scor 6-0, 6-1, sportiva din România a oferit detalii și despre problemele medicale care au intervenit în timpul meciului din optimi cu Varvara Gracheva.

+22 FOTO

Simona Halep: „Joc în continuare cu brâu, cu încălzitor”

„Da, mi se întâmplă mereu atunci când sunt un pic accidentată să scot un tenis bun pentru că nu te mai gândești la emoții, la miza meciului, te gândești doar cum să faci treaba mai bine. Nu m-am mai gândit la nimic, ci la ce am de făcut și am fost foarte concentrată, foarte motivată pe ceea ce trebuie să fac și a ieșit foarte bine. 

Sunt mai bine, joc în continuare cu brâu, cu încălzitor, nu simt atât de tare durerea, sunt mai bine ca în prima zi, mă așteptam pentru că astfel de mici accidentări îmi trec cam în două-trei zile”, a spus Simona Halep, la conferința de presă de sâmbătă seara

Prima finală a sezonului pentru Simona Halep 

Finala de la Cluj-Napoca va fi prima din acest an pentru Halep și cea cu numărul 40 din întreaga carieră. „A fost un sezon foarte greu, nu mă așteptam să ajung într-o finală anul asta, dar am avut încredere, am muncit din greu în fiecare zi și am fost fericită pe teren. 

Atunci când ești așa, joci mai bine, iar acest lucru mi se se întîmplă mie acum. Este un lucru bun și mă bucur mult pentru acest rezultat, a fost un an greu, vreau să mă bucur de ce se întâmplă acum. 

E un pic păcat că se termină sezonul, dar rămân cu încrederea din săptămâna aceasta, merg în off-season cu dorința de a fi mai bună și în ianuarie să fiu și mai bună și să fiu gata de joc. Sunt bine și vreau să mă bucur de ce se întâmplă aici”, a concluzionat Simona.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Marta Kostyuk

Citește și alte știri din tenis:

Simona Halep, conferință nostalgică la Transylvania Open: „Îmi aduc aminte când eram eu cea mică. Nu mă așteptam să mai joc o finală în acest sezon”

VIDEO+FOTO Simona Halep, în forma carierei: „Nu m-am simțit așa dominantă de la finala cu Serena!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  31 Octombrie 2021, 10:27

Articol nesemnat, asa nu stim cine e jurnalistul care repeta ce s-a scris ieri !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează