SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Trei rusoaice in semifinalele de la Moscova

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Kuznetova a invins-o cu 6-2, 6-2 pe rusoaica Vera Douchevina, wild-card, si va juca in semifinale cu invingatoarea dintre americanca Serena Williams, favorita numarul patru, si cehoaica Nicole Vaidisova, favorita numarul opt, in timp ce Safina a trecut cu 6-2, 3-6, 6-3 de rusoaica Vera Zvonareva, si va juca in semifinale cu Dementieva, care a trecut cu 7-6, 6-2 de belarusa Viktoria Azarenka.

Rusoaicele Svetlana Kuznetova, favorita numarul unu, Dinara Safina si Elena Dementieva, s-au calificat in corpore in semifinalele turneului feminin de tenis de la Moscova, competitie dotata cu premii in valoare de un milion de euro.

In semifinalele turneului feminin de tenis de la Bangkok, competitie dotata cu premii in valoare de 200.000 dolari, americanca Venus Williams, favorita numarul doi, va juca cu italianca Flavia Pennetta, favorita numarul sapte, iar Yung Jan Chai din Taipei va juca cu invingatoarea dintre americanca Vania King si chinezoaica Zi Yan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează