SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // Simona Halep, pregătire specială pentru duelul cu Elina Svitolina » Ce a făcut la antrenamentul de azi cu Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 14:00

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) s-a pregătit astăzi la Shenzen doar alături de antrenorul Darren Cahill (54 de ani), cu care a reluat colaborarea de curând.

  • Halep va juca cu Elina Svitolina (25 de ani, 8 WTA) în următoarea partidă de la WTA Finals miercuri, nu înainte de 12:30. Meciul va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. 

Astfel, Simona nu a mai apelat sparring partner-ul spaniol cu care a bătut mingea zilele trecute în China. 

Schemele exersate au fost concepute clar pe jocul adversarei de miercuri, Elina Svitolina. Au lucrat trasee tactice de finalizare în special în lung de linie, cu fixarea oponentei pe diagonale. De asemenea, au insistat pe returul la serviciul al doilea, iar Simona a exersat, la rândul ei, serviciul, dar și returul long line.

Darren a stat pe teren de la începutul și până la finalul sesiunii de pregătire, în timp ce Daniel Dobre și Theo Cercel au asistat de pe margine.

DARREN CAHILL, PUS PE GLUME 

La final au fost câteva momente amuzante. Ashleigh Barty, care urma să dispute primul meci de simplu al zilei, era programată pe același teren pentru antrenament.

Australianca a făcut încălzirea cu toată echipa ei tehnică, antrenorul Craig Tyzzer, sparring partnerul, fizioterapeutul, preparatorul cu pase, angajări și șuturi din fotbalul australian. Darren nu a rezistat și după ce tot le-a dat sfaturi stând pe bancă împreună cu Simona, s-a băgat și el la joc.

4-4e raportul meciurilor directe dintre Halep și Svitolina. Românca a câștigat ultimul meci direct, în semifinalele de la Wimbledon din acest an, scor 6-1, 6-3

REZUMAT BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP 6-3, 6(6)-7, 3-6

VEZI ȘI:

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Simona explică momentul care a schimbat meciul: „M-am concentrat doar pe mine. Nu m-am gândit la rezultat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Octombrie 2019, 08:58
Postat de catalynn pe 29 Octombrie 2019, 19:08

WTA nu contorizeaza si intalnirea din FedCup de la Budapesta. Oricum meci foarte greu, mai ales ca Svitolina are un profil foarte asemanator cu Simona. Victoria este extrem de importanta, cu 4 puncte la centura altfel abordezi ultimul meci din grupa, mai ales ca Pliskova, satula probabil de cate batai a incasat de la Simona, pare sa fi gasit in sfarsit formula castigatoare.

Stiu ca WTA nu contorizeaza acel meci organizat de ITF dar daca vorbim de bilantul meciurilor directe atunci toate trebuie puse la socoteala.

1017226401642400
Giorgio Rizzo  •  30 Octombrie 2019, 01:09
Postat de Constantin Dima pe 29 Octombrie 2019, 16:56

Schimba canaluldaca nu iti place.Daca cumva tv fara telecomanda cumpara unul cu telecomanda urgent sa nu ramai cu sechele

Costica, esti confus sau miop

catalynn
catalynn  •  29 Octombrie 2019, 19:09
Postat de 267890 pe 29 Octombrie 2019, 15:39

Halep face ce stie, urla de sperie tribunele. Ar trebui interzisa pe terenurile de tenis.

Vezi ca e aude Masha si se supara! :-))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează