SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

TURNEUL CAMPIOANELOR // Spectacol total în meciurile zilei de la Singapore » Cum arată clasamentul grupei

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 20:18

S-au încheiat ambele partide ale zilei de miercuri de la Turneul Campioanelor. Situația rămâne în continuare una deschisă în Grupa Roșie. 

Angelique Kerber (2 WTA), campioana de la Wimbledon, a câștigat duelul cu deținătoarea titlului de la US Open, Naomi Osaka, 4 WTA) scor 6-4, 5-7, 6-4, după două ore și 33 de minute.

Cele două au oferit o partidă extrem de spectaculoasă. Kerber a câștifat primul set cu 6-4, japoneza egalând situația după un al doilea set extrem de disputat, scor 7-5. Nemțoaica a avut nervii mari tari în setul trei, a reușit singurul break al decisivului, și a câștigat cu 6-4.

În al doilea meci, Sloane Stephens (6 WTA) a învins-o pe olandeza Kiki Bertens (9 WTA), jucătoarea care a înlocuit-o pe Simona Halep, scor 7-6 (4), 2-6, 6-3, după două ore și 22 de minute.

Americanca a câștigat un prim set extrem de echilibrat, la tie-break, apoi a fost copleită de jocul extrem de solid al lui Bertens. Totuși, Stephens a manageriat mai bine setul decisiv și s-a impus cu 6-3.

CLASAMENT GRUPA roșie

Jucătoare  Victorii-Înfrângeri  Seturi
1. Sloane Stephens 2-0  4-2
2. Kiki Bertens 1-1 3-3
3. Angelique Kerber 1-1 3-3
4. Naomi Osaka 0-2 2-4

Vezi AICI situația din Grupa Albă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează