SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // VIDEO Răsturnare de situație în cursa pentru ultimul loc de la Shenzhen » Kiki Bertens a pierdut cu Mladenovic și riscă să rateze competiția

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 13:56

Olandeza Kiki Bertens (8 WTA) a fost eliminată de franțuzoaica Kristina Mladenovic (45 WTA), scor 4-6, 6-2, 1-6, în sferturile de finală de la Kremlin Cup.  

  • Turneul Campioanelor, găzduit în premiră de Shenzhen (China), se va disputa în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.
  • Se vor califica cele mai bune opt jucătoare într-un clasament întocmit strict pentru rezultatele din 2019.

Rezultatul complică teribil lupta pentru ultimul loc de la Turneul Campioanelor. În acest moment, poziția este ocupată de Serena Williams, dar americanca nu a confirmat încă prezența.

Informațiile sunt contradictorii în ceea ce o privește. Oficialii de la Shenzhen afirmă că nu au fost înștiințați de un eventual abandon, dar presa de peste Ocean afirmă că Serena nu va mai juca vreun meci în 2019.  

Dacă Serena va refuza participarea, locul 8 va fi disputat între Kiki Bertens și Belinda Bencic. Jucătoarea din Elveția are nevoie de calificarea în ultimul act al competiției de la Moscova. Dacă va îndeplini acest criteriu, Bencic o va depăși matematic și pe Serena Williams. În drumul elvețiencei mai stă o singură jucătoare, chiar Kristina Mladenovic. Semifinala dintre cele două se dispută mâine. 

Simona Halep este calificată la cea mai importantă competiție a finalului de an. Acolo mai vin Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Bianca Andreescu, Petra Kvitova și Elina Svitolina.

Vezi și:

Cu cine va face Simona Halep pereche la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
lenroc
lenroc  •  20 Octombrie 2019, 22:04

Anul Simonei e deja terminat. TC e mai departe de ea ca niciodată.

merace
merace  •  19 Octombrie 2019, 15:50
Postat de ioan1964 pe 18 Octombrie 2019, 16:38

hai SIMONA ultima impresie conteaza mult!

Simona pare favorita la Shenzhen, dupa scorurile directe cu celelalte 7 calificate (conduce cu 5 si are egal cu celelalte 2!)

merace
merace  •  19 Octombrie 2019, 15:47
Postat de bodrin pe 18 Octombrie 2019, 16:55

Este foarte important pentru noi, românii, să știm cu lux de amănunte ce fac Bertens, Bencic si Wiliams...Țineți-ne la curent și nu uitați de pregătirile de nuntă ale Simonei Halep!

Bencic s-a calificat pentru Shenzhen, probabil rezerve vor fi Bertens si Kenin. Serena se pare ca nu mai joaca deloc anul acesta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează