SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

TURNEUL DE LA MADRID. FOTO Simona, fată rea: "Dă-te naibii din calea mea!" » Apariție inedită a lui Halep la Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 14:05

Simona Halep, locul 1 WTA, se pregătește să debuteze la turneul de la Madrid, care va avea loc în perioada 7 - 13 mai. 

Simona, care a câștigat turneul în 2016 și 2017, este deja la Madrid și se antrenează în complexul Caja Magica pentru startul competiției patronate de Ion Țiriac.

La antrenament, jucătoarea noastră, principala favorită a turneului de la Madrid, a fost pozată într-o postură spectaculoasă.

Liderul WTA a purtat un tricou de la sponsorul Nike, cu un mesaj amuzant: "Give me the ball and get the f.. out of my way"  (n.r. "Dă-mi mingea și dă-te naibii din calea mea"). 

Instantaneul a surprins-o pe Simona în momentul executării unui backhand, cu brațul drept încordat la maximum, reliefând musculatura foarte bine definită a jucătoarei noastre. 

simona halep

FOTO: Twitter

"Îmi place mult terenul central și condițiile de aici. Atmosfera este perfectă și mereu este o motivație să concurez aici. Este diferit față de altele. În plus, e bine că ai acoperișul pentru că dacă plouă nu trebuie să așteptăm să jucăm. Atmosfera din Caja Magica este foarte specială. Îmi place mult. Să câștig un trofeu aici mi-a provocat emoții puternice.

Mereu vin aici cu aproximativ cinci zile înainte pentru a mă antrena. Trebuie să te adaptezi să controlezi mingea la această atitudine" Simona Halep pentru site-ul turneului.

Citește și: Decizie categorică a Serenei Williams, după schimbul dur de replici cu Ion Țiriac

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  02 Mai 2018, 19:39
Postat de claudiu.h12 pe 02 Mai 2018, 14:46

***

Si agramatilor ca tine ce sa le faca Fiona? Nici nu ma asteptam la altceva din partea pitipoancei. Un mesaj cocalaresc, pentru cocalari. Si se pare ca place cocalarilor. Dovada in comentarii :))

knuty
knuty  •  02 Mai 2018, 19:18

Care muschi???Din Photoshop????Nu vedeti ca arata ca o gaina de GOSTAT!!!!????Poate sa aiba muschi daca nu are MINTE!!!Nu mai e accidentata???Daca iese repede si de la Madrid,iarasi va fi bolnava,pe perfuzii,obosita,se opereaza ba la nas ba la urechi,ba la glezna!!!

vladutz13
vladutz13  •  02 Mai 2018, 16:16
Postat de Nicolae Grecu pe 02 Mai 2018, 15:04

Inainte de inscriptiile de pe tricoul Simonei, n-ar strica poate ca GSP sa scrie ceva despre faptul ca Romania a pierdut meciul cu Olanda la CM de tenis de masa din cauza unei neglijente a staff-ului administrativ coroborata cu o modificare ambigua de regulament. Noroc ca fetele au spalat rusinea bagatorilor de seama de la FRTM si s-au calificat de pe locul I direct in sferturi. Zic eu, mai interesant decat ultimele baiguieli ale lui Gigi si alte subiecte de genul asta.

Pai..... au fost articole :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează