SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

TURNEUL DE LA SHENZHEN // Fără emoții! Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi după o victorie categorică » Își cunoaște deja adversara

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 09:45

Sorana Cîrstea, 84 WTA, a avansat în această dimineață în sferturile de finală ale turneului WTA de la Shezhen (China) după victoria în minimum de seturi reușită în fața franțuzoaicei Pauline Parmentier, 56 WTA, scor 6-2, 6-2. Va juca în faza următoare împotriva americancei Alison Riske, 62 WTA.

Jocul Soranei în meciul început la ora 05:00, ora României, a încântat telespectatorii de pretutindeni și a scos în evidență exact acel joc care o propulsa pe româncă în primele 20 de jucătoare ale lumii în 2013. Cu un serviciu extrem de plasat, veniri inspirate la fileu și lovituri solide de pe ambele părți ale terenului, jucătoarea noastră a dominat-o în permanență tehnico-tactic pe Parmentier.

Primul set a fost echilibrat doar în primele patru game-uri. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, de unde Sorana a preluat definitiv conducerea. Extrem de agresivă la retur, Cîrstea a făcut două break-uri și și-a adjudecat prima manșă cu 6-2 după 37 de minute.

Scenariul s-a repetat și în secvența secundă, dominată și mai categoric de Sorana. Aceasta a făcut break la 2-1 și s-a impus tot cu 6-2 după 31 de minute.

Riske în sferturi

Jucătoarea noastră își cunoaște deja adversara din sferturi. O va întâlni pe americanca Alison Riske, 62 WTA, într-o partidă care va avea loc joi. Cele două au un istoric bogat, Cîrstea conducând-o pe Riske cu 4-1 în raportul meciurilor directe.

Tot azi, Monica Niculescu, 99 WTA, i-a predat o adevărată lecție de tenis Jelenei Ostapenko, 22 WTA, fostă câștigătoare la Roland Garros. Jucătoarea noastră a învins-o de o manieră categorică pe letonă, 6-0, 6-2, în 52 de minute, în primul tur al turneului de la Shenzhen.

Vezi și: Jucătoarea care amenință supremația lui Halep confirmă un staff de vis: o persoană apropiată de româncă și o legendă a tenisului feminin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gizeh
gizeh  •  01 Ianuarie 2019, 12:51

Pe cine mai are antrenor,Sorana?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează