SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Un mare stelist a izbucnit în plâns după triumful lui Halep: "Nu mă puteam opri! Mă vedeam pe mine, îl vedeam pe tata"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 20:43

Gabi Balint și-a adus aminte de Cupa Campionilor câștigată cu Steaua în timpul finalei de la Roland Garros câștigată de Simona Halep în fața lui Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

"Am văzut meciul și a fost incredibil. Sincer, am plâns. Și băieții plâng, câteodată, vorba melodiei. Am plâns de fericire, categoric. Parcă am simțit și ce simțeam când am triumfat și eu. Mă vedeam și pe mine, într-un fel, cum am fost pe vremuri, când jucam și când am câștigat un campionat, o cupă sau nu mai vorbim de finala de la Sevilla. Parcă am simțit și acum ceea ce am simțit atunci.

După meci simțeam că nu pot să îmi opresc lacrimile de bucurie. I-am văzut și pe părinții ei, am văzut-o în momentul în care a urcat în tribună, să își îmbrățișeze familia. Îl vedeam pe tatăl meu la Sevilla, după meci, când îl căutam din priviri. Sunt niște sentimente pe care le-am simți și eu și poate retrăirea lor m-a făcut să fiu nostalgic, sentimental și sensibil", a declarat Balint la TV Digi Sport.

balint
Gabi Balint cu cel mai important trofeu câștigat de el!

"Sincer, pe Simona Halep am urmărit-o doar în ultimul timp, nu îi știu aparițiile de la început. Știu doar din presă, nu prea mă uitam la tenis și recunosc că nu eram mare amator de tenis. Însă, de o perioadă bună, de când e ea pe podium, o urmăresc. Dacă eu nu îndrăgeam foarte mult tenisul pe vremuri, acum am devenit un adevărat fan, prin ceea ce a făcut ea" Gabi Balint

811489 clipboard01

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite-i un mesaj campioanei!

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  10 Iunie 2018, 22:32

Performanta Simonei e uriasa, si e normal sa starneasca mari emotii in Romania. Dar stirea asta ar trebui pusa la fotbal, ca e despre lacrimile lui Gabi Balint, vedeta din fotbal, si el e vedeta acestui articol, nu Simona. La tenis ar merita o stire proaspata Elena Gabriela Ruse, 20 de ani, care tocmai s-a calificat sa joace azi pe tabelul principal la Nottingham!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează