SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Un nou scandal a izbucnit la turneul de la Miami » O jucătoare atacată grosolan: "E dezgustătoare"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 16:00

Sârboaica Jelena Jankovici, fost lider WTA, a jucat doar șapte minute în primul meci al turneului de la Miami, retrăgându-se în meciul cu Magda Linette, locul 110 WTA, acuzând probleme la umăr.

După retragerea ei, jucătoarea de tenis a fost criticată dur de managerul lui Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversați tenismeni.

"Dezgustătoarea Jankovici a fost în stare să facă asta, când sunt atâtea «lucky losere» care abia așteaptă să joace. Este foarte rău pentru sport. Este rău pentru sport! WTA trebuie să oprească asta", a scris John Morris pe Twitter.

 

Dacă Jankovici, locul 26 WTA, se retrăgea înainte de meci, locul ei ar fi fost luat de altă jucătoare.

La începutul anului a mai existat un scandal asemănător, când Sara Errani a fost deranjată de faptul că mai multe jucătoare s-au retras de la Brisbane. Vezi detalii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
danvoici
danvoici  •  27 Martie 2016, 06:56

Nu imi place Jelena dar a fost dreptul ei sa intre pe teren accidentata sau nu si sa renunte dupa aceea.Daca o jucatoare contesta acel drept atunci trebuia sa fie mai buna decit Jelena si sa isi cistige locul pe merit.Nu cred ca un sportiv renunta la lupta daca nu are probleme medicale.Chiar daca a simtit probleme inainte de meci are dreptul sa incerce chiar si numai 7 minute.Scuipatul si alte lucruri sint alte discutii pentru care poate fi "the descusting jelena".

merace
merace  •  26 Martie 2016, 18:05
Postat de catalynn pe 26 Martie 2016, 17:08

Stai liniștit ca nici sârbii nu sunt prea incantați de ea, ii zic "față de cal". In plus mai nou dezgustătoarea e cica "California girl", ii pute faptul ca e născuta in Serbia.

ma miram eu de ce nu o considera nimeni o frumusete, daca asta conteaza in tenis! :)

merace
merace  •  26 Martie 2016, 18:04
Postat de talpaiadului pe 26 Martie 2016, 17:14

Cuvantul "desgusting" nu exista. Daca nu stii sa faci spelling, macar da si tu copy-paste pe cuvantul ala, ca altfel te faci de ras, mai ales ca ii mai si corectezi pe altii...

disgusting sa fie, dar cine intelege ce am vrut sa zic, nu se chinuie sa "schembe" vorba! :D hahaha:D

Vezi toate comentariile (13)
Comentează