SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Unde poți urmări Simona Halep vs Harriet Dart, live online, în turul secund de la Australian Open

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 23:00

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) și britanica Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA) joacă joi, de la ora 10:00, în turul secund de la Australian Open. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Eurosport 1. 

Meciul va putea fi urmărit pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO, însă pentru fanii care doresc să urmărească partida live video pe internet mai există o opțiune!

SIMONA HALEP VS. HARRIET HART: LIVE VIDEO ONLINE PE EUROSPORT PLAYER

Suporterii care nu au acces la televizor sau nu au Eurosport în grilă, dar vor să urmărească partida în format live VIDEO pot să o facă cu ajutorul Eurosport Player.

Eurosport Player e un serviciu online al celui mai popular canal de sport din lume, accesul fiind permis în schimbul unui abonament de 4,99 euro pe lună sau 24.99 euro pe an.

În schimbul acestui abonament, canalele Eurosport pot fi urmărite în direct și la calitate HD. Abonații mai pot solicita video-uri la cerere și pot urmări partidele din mai multe unghiuri.

Simona Halep - Harriet Dart, duel în premieră

În turul I de la Australian Open, Simona Halep a trecut de americanca Jennifer Brady (24 de ani, 49 WTA), scor 7-6, 6-1. De partea celaltă, Harriet Dart a trecut în trei seturi de japoneza Misaki Doi (28 de ani, 82 WTA), scor 2-6, 6-4, 7-6. Halep și Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Vezi și:

Cine e Harriet Dart: dietă fără gluten, Maria Sharapova e idolul ei și e fană Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează