SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2016

Unde se va opri Halep la Australian Open? Americanii au prezis un turneu fabulos pentru jucătoarea noastră

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 11:49

Specialiștii americani de la publicația Tennis World USA au prezis un traseu foarte lung Simonei Halep la Australian Open.

Conform sursei citate, jucătoarea noastră va ajunge în finala turneului unde o va întîlni pe Serena Williams. Cîștig de cauză va avea liderul mondial, însă Simona ar urma să bifeze cea mai bună performanță din carieră.

Americanii consideră că Simona va ajunge lejer în sferturile de finală, iar acolo n-ar avea nici o problemă cu Karolina Pliskova, iar în semifinlă va fi o nebunie de meci împotriva Victoriei Azarenka.

Pînă atunci însă, Simona Halep va trebui să treacă marți în primul meci de la Australian Open de Shuai Zhang, locul 132 WTA. Partida nu va începe mai devreme de ora 10:00 și va fi în direct pe Eurosport și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  18 Ianuarie 2016, 15:41

Singurul loc unde greșesc americanii e in privința finalei, Serena nu va mai prinde finale de GS pana la retragere. Doar din servă bati o amărâta precum Giorgi azi, cu restul va trebui sa si alerge ceea ce nu prea mai pare capabilă sa faca ...

dorel999
dorel999  •  18 Ianuarie 2016, 14:07

Se va opri la shopping.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează