SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2019

US OPEN 2019 // VIDEO Incredibil! Nick Kyrgios, explicație halucinantă pentru eliminarea de la US Open: „Am orbit! M-a ruinat!” » A ajuns să vorbească singur!

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 10:13

Nick Kyrgios (24 de ani, 30 ATP) a fost eliminat în această dimineață în turul III al turneului de Mare Șlem de la US Open. 

Australianul a pierdut în minimum de seturi în fața rusului Andrey Rublev (21 de ani, 43 ATP), scor 6-7 (5), 6-7 (5), 3-6, după o oră și 54 de minute de joc. 

Australianul, protagonistul unor scene aberante în ultimele luni, perioadă în care a transformat meciurile sale în adevărate recitaluri obscene, a fost din nou în mijlocul evenimentelor la partida cu Rublev. Kyrgios a dat vina pe jocul video Call of Duty pentru evoluția sa din eșecul suferit cu Rublev. 

Pe durata meciului, Kyrgios a părut că întâmpină probleme cu ochii, iar microfoanele de fond au captat câteva dintre monologurile acestuia: „Nu pot să văd! Call of Duty m-a ruinat. Nu știu ce să fac, omule, nu văd! E brutal, nu văd nimic!”.

Înfrângerea pare să nu-l fi afectat însă prea mult pe Kyrgios. Pe durata meciului, acesta a mai putut fi auzit spunând: „Nu vreau să fiu aici, frate. Chiar nu vreau să fiu aici! Vreau să merg acasă”, a spus Kyrgios în timpul meciului.

Mai mult, acesta a solicitat intervenția medicului turneului, care și-a făcut apariția pentru a-i aplica unele picături în ochi lui Kyrgios.

Turneul de la Flushing Meadows a fost cu cântec pentru Kyrgios. Acesta a lansat unele acuzații grave la adresa ATP, for pe care l-a numit „corupt”. Acum, australianul ar putea fi suspendat timp de 3 ani din circuit! 

Rezumatul meciului Kyrgios - Rublev:

Vezi și: 

US OPEN // Amenzi de mii de dolari pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea » Cine a primit sancțiunea-record

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
c4n1b4lul
c4n1b4lul  •  02 Septembrie 2019, 04:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

967867659924378
Paul Cocos  •  01 Septembrie 2019, 21:19
Postat de 1745flo pe 01 Septembrie 2019, 14:23

***

Il creditezi cu prea multa cultura.....omu' este un ***. Antrenorul i-a slefuit talentul in tenis, cultura...... n-a avut niciun antrenor. Despre *** si *** pot vorbi liber, fara notite..... 2 zile.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof
bulletproof  •  01 Septembrie 2019, 19:35

Probabil a făcut mișto de numele Rublev, care seamănă cu cel al unui pictor rus, Andrei Rubliov, care a orbit in plina glorie creatoare !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează