SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Mats Wilander știe cum poate câștiga Halep meciul cu Elina Svitolina: „Atunci este mai bună Simona”

Simona Halep, la US Open // foto: Imago
Simona Halep, la US Open // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 19:30 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 22:31

Fostul jucător de tenis Mats Wilander (57 de ani) a prefațat meciul dintre Simona Halep (29 de ani, locul 13 WTA) și Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) din optimile de la US Open.

Duminică, Simona Halep o va înfrunta pe ucraineanca Elina Svitolina în optimile de finală de la US Open. Revenită după a ce s-a confruntat cu probleme medicale în ultimele luni, Halep a prestat un tenis bun până acum la Flushing Meadows și vizează un loc în faza optimilor.

Mats Wilander, despre confruntarea Simona Halep - Elina Svitolina 

Fostul mare jucător Mats Wilander, de 7 ori câștigător de Grand Slam, crede că Simona ar putea să treacă de Elina Svitolina dacă se află la nivel înalt din punct de vedere fizic.

„Dacă Simona și-a revenit la nivelul pe care îl știm, atunci este o jucătoare mai bună ca Svitolina. Va fi un meci fizic și vom afla cu adevărat cât de sănătoasă este Halep și cât de puternică poate fi. Ea continuă să spună că nu și-a revenit 100%, însă joacă bine. Vom afla în acest meci cât de aproape este de acel 100%”, a spus Wilander pentru Eurosport.

Simona Halep: „Încă mă lupt cu corpul meu și cu concentrarea”

După meciul din turul precedent, cu Elena Rybakina, Halep a lăsat de înțeles că nu se află la cel mai înalt nivel.

„A fost un meci foarte, foarte dificil. Mă așteptam la asta, fiindcă știu că Rybakina este foarte puternică și pune presiune pe adversară non-stop. A trebuit să fiu puternică în picioare, să lovesc mingea puțin mai lung și cred că m-am descurcat bine.

Cred că joc bine. Este acel sentiment, când după multe meciuri jucate te simți încrezătoare și foarte sigură pe tine. Încă mă lupt cu corpul meu și cu concentrarea, iar uneori mă pierd. Pot deveni dezamăgită de greșelile simple pe care le fac, însă în acest meci m-a ajutat faptul că am putut să-mi păstrez un nivel foarte înalt”, a spus sportiva din România în Eurosport Cube.

Citește mai multe știri din tenis:

Ignorată de specialiști, Bianca Andreescu „mătură” tabloul de la US Open 2021! Ce superduel urmează în optimi

La ce s-a gândit Elina Svitolina când a văzut că o înfruntă pe Simona Halep în optimile US Open: „Asta îmi vine în minte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează