SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // Reacția lui Nick Kyrgios după ce Rafael Nadal a câștigat trofeul! Ce a postat pe Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 12:02

Nick Kyrgios (27 ATP, 24 de ani) nu ratează niciun moment să amintească de antipatia pe care o are față de Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP). Australianul a reacționat pe instagram imediat după finala de la US Open, câștigată de spaniol, scor 7-5, 6-3, 5-7, 4-6, 6-4, în fața rusului Daniil Medvedev (23 de ani, 4 ATP)

Australianul, eliminat în turul 3 de la US Open de către rusul Andrey Rublev (38 ATP, 21 de ani), a urmărit finala dintre Nadal și Medvedev și și-a exprimat susținerea pentru jucătorul Medvedev.

Vezi AICI detalii despre meci

Kyrgios se află într-un conflict deschis cu Nadal și îl „înțeapă” ori de câte ori are ocazia, așa că a postat o poză cu Medvedev și a scris pe Instagram: „Jucătorul meu preferat”. Nadal i-a răspuns la un moment dat, la începutul acestui an, numindu-l „lipsit de respect”, iar australianul i-a dat replica la scurt timp: „Ar trebui să se concentreze pe ceea ce are el de făcut”.

Medvedev a fost comparat cu Kyrgios, după ce a arătat degetul mijlociu fanilor care îl huiduiau și i-a ironizat la interviuri și, în timpul partidei cu Feliciano Lopez, 61 ATP, de ani (scor 7-6, 4-6, 7-6, 6-4) s-a răzbunat pe unul dintre copiii de mingi (DETALII AICI).

US OPEN // Reacția lui Nick Kyrgios după ce Rafael Nadal a câștigat trofeul! Ce a postat pe Instagram
FOTO: Captură Instagram

VEZI ȘI:

RAFAEL NADAL - DANIIL MEDVEDEV // VIDEO EPIC! Nadal câștigă cel de-al 19-lea turneu de Mare Șlem după o bătălie MEMORABILĂ de 5 ore cu Medvedev! Titlul #4 la US Open și o mare de lacrimi la final

US OPEN // VIDEO Daniil Medvedev le-a cerut scuze fanilor pentru comportamentul său: „Sunt om și fac greșeli”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  09 Septembrie 2019, 20:21

De ce il tot promovati pe marlanul asta nu inteleg. El nu poate avea un "conflict" cu Rafa, fiindca e un nimeni. I se da excesiv de multa atentie. E un individ cu un comportament infect care ar trebui suspendat vreo trei ani. Are senzatia ca isi poate permite orice.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează