SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US Open / VIDEO / Daniil Medvedev, scandal uriaș! Le-a arătat degetul mijlociu spectatorilor și s-a certat cu toată lumea: „Cu cât mă huiduiți mai mult, cu atât voi câștiga mai mult”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 10:04

Daniil Medvedev (5 ATP) s-a calificat în „optimile” de la US Open după ce l-a învins pe spaniolul Feliciano Lopez (61 ATP), scor 7-6, 4-6, 7-6, 6-4, însă rusul a fost protagonistul unor gesturi reprobabile în timpul și la finalul partidei. 

Sportivul rus a fost iritat de un punct pierdut și s-a răzbunat pe un copil de mingi căruia i-a smuls prosopul din mână. Arbitrul de scaun l-a penalizat imediat, moment în care Medvedev a aruncat cu racheta în direcția acestuia

Deși a câștigat meciul, rusul a fost huiduit de spectatorii prezenți pe Arene Louis Armstrong, din cauza gesturilor nervoase. Medvedev nu a rămas dator și după ce s-a certat cu arbitrul a arătat degetul mijlociu, totul fiind surprins de camerele TV. Arbitrul i-a atras atenția din nou, după ce a văzut imaginile pe ecranul din arenă.

Ironic cu spectatorii

Medvedev și-a continuat recitalul la declarațiile de după meci, în timp ce era huiduit de spectatorii prezenți. 

„Pot să spun că vă mulțumesc. Dacă nu ați fi fost aici, probabil aș fi pierdut acest meci. Eram foarte obosit, aveam crampe, a fost foarte greu pentru mine să joc azi. Vreau ca toți să știți că am câștigat datorită vouă. Singurul lucru pe care îl pot spune este că energia pe care mi-o dați acum îmi va fi probabil suficientă pentru următoarele mele 5 meciuri. Cu cât faceți mai mult asta, cu atât voi câștiga mai mult”, a spus Medvedev pe un ton ironic.

Medvedev va juca în optimile de finală de la US Open cu germanul Dominik Koepfer (118 ATP).

Vezi și:

VIDEO Marius Copil și Nick Kyrgios sunt în turul 2 la US Open » Bucurie neobișnuită a australianului după un punct câștigat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
merace
merace  •  31 August 2019, 19:41

Hai Bianca!

paiazze
paiazze  •  31 August 2019, 18:05
Postat de ray51 pe 31 August 2019, 11:16

Rusul acesta sfideaza o lume intreaga libera si puternica. Cat tupeu poate sa aiba?!? Sau e vorba de o boala paranoica! In acest caz trebuie indepartat de pe marile arene ale lumii.

Hahaha!!! "O lume libera si puternica"... Exemplu tipic de limbaj de lemn si lipsa de gandire. La fel ca in cazul alora care una-doua baga cuvinte precum "neomarxism", pozand in aparatorii democratiei.

753720451412471
Andrei Ionescu  •  31 August 2019, 18:05

Pentru asemenea fapte rusul trebuia descalificat! Nu e in regulament?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează