SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

NEWS ALERT Serena Williams s-a retras de la US Open! Ce explicații a oferit americanca

Serena Williams nu va juca la US Open / foto: Guliver/Getty Images +16   FOTO
Serena Williams nu va juca la US Open / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 14:31 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 15:48

Serena Williams (22 WTA) a anunțat în urmă cu scurt timp că nu va participa la turneul de Mare Șlem de la US Open, care se va desfășura în perioada 30 august - 12 septembrie.

Visul Serenei Williams, de a cuceri cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră, pentru a o egala pe Margaret Court în ierarhia all-time, pare tot mai greu de îndeplinit. Asta pentru că, la aproape 40 de ani, pe care-i va împlini pe 26 septembrie, americanca are din ce în ce mai multe probleme de natură fizică.

Nerefăcută după accidentarea suferită la Wimbledon, când s-a văzut nevoită să abandoneze în primul tur, Serena a luat decizia să nu participe la US Open, turneu pe care l-a câștigat de șase ori de-a lungul carierei, ultima oară în 2014.

Serena Williams s-a retras de la US Open!

Chiar Serena Williams a fost cea care le-a oferit vestea fanilor săi. Într-o postare publicată pe contul de Instagram, legendara jucătoare americană a explicat că medicii au sfătuit-o să nu joace la New York, obiectivul principal fiind recuperarea completă a tendonului afectat de accidentare.

Astfel, sezonul Serenei Williams pare compromis. Cel mai probabil, ea va reveni în 2022, an ce ar putea fi ultimul din prodigioasa-i carieră. 

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte reușite de Serena Williams la US Open 2020

Serena Williams a suferit o accidentare dureroasă la Wimbledon

Serena Williams a fost nevoită să abandoneze turneul de la Wimbledon, după ce s-a accidentat în chiar primul tur al competiției londoneze.

+12 FOTO

Pe 29 iunie, Serena Williams a suferit o accidentare la genunchi, în meciul disputat la Wimbledon cu Aliaksandra Sasnovich. Legendara sportivă din Statele Unite a fost un strigăt înfiorător, apoi s-a lăsat pe iarba de la Wimbledon. Serena a încercat să continue meciul, dar momentele dureroase au continuat. 

În game-ul cu numărul 7, multipla campioană de la Londra s-a prăbușit din nou în genunchi. A izbucnit în lacrimi și a făcut anunțul că nu mai poate continua. Întreaga audiență s-a ridicat și i-a scandat numele.

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, în sferturi la Cleveland » Rezultat solid înainte de US Open

Rezultate calificări US Open: 5 victorii românești în primul tur + programul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  26 August 2021, 05:09

Pur si simplu, nu inteleg ce mai doreste babaciunea de la tenis. Nu mai poate sa alerge, dar tot cu coada pe sus este. PENIBILA.

carltonsmith
carltonsmith  •  25 August 2021, 19:43

ce bine ca rasa alba o sa fie mereu superioara la tenis feminin,ca la masculin nici nu s-a pus problema. margret court mult peste ma8imuta la slemuri castigate. plus ca steffi graf la 30 de ani s-a retras si de aia are doar cu un slem mai putin decat ***,care si la 40 mai joaca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4438265116237544
Dan Matei  •  25 August 2021, 19:17

Nu conteaza ce explicatii a dat ea. Adevarul e ca dl Tiriac avea dreptate, Serena nu mai are ce cauta pe teren. Si asta e bine si pentru ea, si pentru spectatori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează