SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN.

US OPEN. Simona Halep, favorita nr. 1 la ultimul Grand Slam! Surpriza vine în cazul Serena Williams: a fost avansată de organizatori peste Maria Sharapova

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 21:43

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) va fi cap de serie numărul 1 la US Upen, turneu care debutează pe 27 august. 

Organizatorii au făcut publică lista oficială a capilor de serie de la US Open. Serena Williams (36 de ani, 26 WTA) a fost urcată până pe poziția a 17-a a favoritelor, devansând astfel jucătoare importante precum Maria Sharapova (21 WTA), Coco Vandeweghe (23 WTA), Ashleigh Barty (17 WTA) sau Aryna Sabalenka (25 WTA).

Americanca va ocupa prima poziție din spatele surorii sale, Venus Williams (16 WTA). Celelalte poziții au rămas neschimbate.

"Pentru mine orice turneu la care sunt prezentă e important, nu mă concentrez pe cele de Mare Șlem, așa am făcut și în trecut. Mi-aș fi dorit să joc la New Haven, dat acum tot ce rămâne de făcut e să mă odihnesc și să văd dacă pot să fiu sută la sută pentru US Open" Simona Halep

Vezi și: US Open în pericol? Simona Halep dezvăluie ce probleme are după retragerea de la New Haven: "Să văd dacă pot să fiu sută la sută"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
maxp
maxp  •  23 August 2018, 00:53
Postat de Popescu Alexandru pe 22 August 2018, 13:12

Tot degeaba, oricate magarii ar face americanii(cum au facut si englezii la Wimbledon), Serena n-o sa faca multi purici la US Open.A venit timpul sa se retraga si sa-si vada de cresterea copilului.

Ce magarii s-au facut la Wimbledon?! Cum zicea Stephens (de ea parca era vorba), intr-o declaratie absolut deloc gandita, ca "nu e normal ca Serena sa fie cap de serie si sa dai de ea mai devreme decat ai fi dat daca nu era cap de serie". Ce reiesea din declaratie, o data ca parca totusi merita pe undeva sa fie cap de serie daca pana si ei ii era frica de un duel cu ea si apoi, o declaratie chiar nefericita ea nedandu-si seama ca ea insasi fiind cap de serie (la fel ca Serena), tocmai scapase de un posibil duel prematur cu dansa. Nu poate spune nimeni totusi ca nu exista argumente pt care o jucatoare ca Serena sa fie avansata in randul capilor de serie. Apoi, de cand poate decide cineva cand e timpul ca un jucator sa se retraga?! Fiecare joaca cat doreste.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  22 August 2018, 20:09
Postat de traian_v pe 22 August 2018, 02:37

US Open nu e in pericol. Halepoaica va fi eliminata in turul I - scuza e deja pregatita - "nu eram suta la suta"... Ce gluma.

Esti mama Omida cumva? De unde le stii pe toate.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  22 August 2018, 20:06
Postat de Popescu Alexandru pe 22 August 2018, 13:12

Tot degeaba, oricate magarii ar face americanii(cum au facut si englezii la Wimbledon), Serena n-o sa faca multi purici la US Open.A venit timpul sa se retraga si sa-si vada de cresterea copilului.

Daca tot are parte de atatea favoruri, de ce nu- i dau direct trofeul, ca asta urmaresc sa ia Serena inca 2 gs sa o intreaca pe M. Court.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează