SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

US OPEN // VIDEO Elise Mertens, laude la adresa Biancăi Andreescu: „Încă este tânără, nu are presiune”

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 12:54

Bianca Andreescu (19 ani, 15 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului US Open, după ce a învins-o pe Elise Mertens (23 de ani, 26 WTA), iar belgianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa mai tinerei jucătoare. 

  • În semifinale, Andreescu se va duela la noapte cu elvețianca Belinda Bencic (22 de ani, 12 WTA), de la ora 03:30. Cealaltă semifinală le pune față în față, de la ora 02:00, pe Elina Svitolina (24 de ani, 5 WTA) și pe Serena Williams (37 de ani, 8 WTA).

„Încă e tânără, nu are presiune. Cred că dacă poate să servească foarte bine în momentele mari, poate să se descurce excelent în momentele importante. Ea face foarte bine asta. Are o lovitură foarte puternică, dar se şi mişcă foarte bine”, a declarat Elise Mertens, după meci. 

Bianca Andreescu s-a impus în fața belgiengei cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, după două ore și trei minute de joc (DETALII AICI).

Rezumatul partidei

VEZI ȘI:

US OPEN 2019 // S-au stabilit semifinalele de pe tabloul masculin! Suprinzătorul Matteo Berrettini a câștigat „thriller-ul” cu Gael Monfils + Rafael Nadal rezolvă în trei seturi un meci complicat, în care a acuzat probleme fizice

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează