SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Vedetă în presa intenaţională: "La Roland Garros, Simona Halep poartă speranţele României"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 07 iunie 2014 09:51

Publicaţiile din străinătate o prezintă pe jucătoarea tricoloră, recunoscîndu-i progresul din ultimul an.

"Este dovada vie că este suficient loc pentru toate tipurile de constituţie fizică în tenisul de cel mai înalt nivel"
New York Times

"Avem de-a face cu un contrast surprinzător stilistic şi fonic: loviturile ample şi jocul agresiv de picioare al Şarapovei versus graţia şi lejeritatea lui Halep, precum şi ţipetele Şarapovei versus introspecţia din Grădina Zen a lui Halep"
New York Times

"Mişcîndu-se fluid pe zgură, Halep va returna mai multe mingi decît Bouchard. Va trebui să se bazeze pe instinctele naturale pentru a-i micşora adversarei terenul preluînd mingea devreme şi închizînd unghiurile"
USA Today

"Tenisul lui Halep vine de pe o altă planetă. Este la fel de hotărîtă ca şi Şarapova, dar joacă mai cerebral, mai degrabă stîrnind un zîmbet decît aplauze furtunoase din partea mulţimii"
The Guardian

" Simona Halep a fost aproape de necutremurat la Paris. Care Simona?, întrebaţi. Deşi Halep este în partea de jos a topului la capitolul înălţime, ea nu joacă deloc conform acestor măsurători. Are o forţă extraordinară şi este foarte bună pe linia de fund. Serva ei este înşelătoare şi închide unghiurile cu dexteritate. Este uşoară pe picioare, are o deplasare de elită şi se află printre cele mai bune jucătoare defensive"
Sports Illustrated

"Constanţa recompensată. Simona Halep nu loveşte cel mai puternic din circuit. Nu are cea mai precisă mînă, nici cel mai impresionant fizic. Dar ea face lucrurile aşa cum trebuie"
L'Equipe

"Simona Halep este un fluviu de cuvinte în conferinţele de presă. Ce bine e să vezi, în sfîrşit, o jucătoare atît de mulţumită de realizările ei încît să-şi exprime emoţiile şi fericirea!"
Tennis World

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează