SPORTURI  »  TENIS  »  IERARHIE WTA

Venus Williams revine pe locul doi după şapte ani

venus
venus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

Venus Williams şi-a asigurat poziţia a doua în clasamentul WTA, după ce a trecut de Francesca Schiavone în turul al treilea cu 3-6, 6-1, 6-2. Înainte de turneul de la Madrid, Venus ocupa poziţia a patra, dar graţie eliminării Carolinei Wozniacki, americanca poate urca pe poziţia secundă.  Din 11 mai 2003, Venus nu mai fusese a doua jucătoare a lumii.
Săptămîna umătoare va fi cea de-a 46-a pe care cele două surori o petrec pe primele două trepte ale ierarhiei WTA. Au trecut şapte ani de cînd Serena şi Venus nu mai fusesră în tandem primele două jucătoare ale lumii.
.

Foto: Reuters

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  15 Mai 2010, 10:38

Asta sa fie motivul pentru care Eurosport nu rateaza niciun moment din activitatea celor doua balcaze Williams si pentru care de asemenea si organizatorii de la RG le-au trecut cu promptitudine favorite 1 si 2 ale turneului?

 •  12 Mai 2010, 22:38

Urate jucatoare insa amandoua sunt facute pt tenis,eu cred ca cel putin serena merita primul loc(ci nu dinara safina,o jucatoare care nu are continuitate)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează