SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Veste bizară în tenisul mondial! » Andy Murray va fi antrenat de Amelie Mauresmo :)

Articol de GSP - Publicat luni, 09 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 09 iunie 2014 12:59

Tenismanul britanic Andy Murray, numărul 8 mondial, a ales noul antrenor. Surpriză însă, scoţianul a anunţat că fosta jucătoare Amelie Mauresmo îl va pregăti în următoare perioadă.

"Sînt încîntat de posibilităţile oferite de acest parteneriat şi Amelie este o persoană pe care am admirat-o mereu. A fost o jucătoare senzaţională şi a cîştigat trofee importante, inclusiv pe cel de la Wimbledon.

Am deja o echipă foarte puternică, dar cred că Amelie, prin experienţa şi expertiza sa tactică, ne va determina să devenim mai buni. Toţi cei pe care îi cunosc au lăudat-o pe Amelie, atît ca persoană cît şi ca antrenoare", a afirmat Murray într-un mesaj postat pe site-ul său oficial.

Andy Murray l-a avut ca antrenor pînă în luna martie pe Ivan Lendl. Acesta din urmă a decis să înceteze colaborarea cu Murray, după doi ani în care au cîştigat împreună două turnee de Grand Slam, US Open 2012 şi Wimbledon 2013, şi titlul olimpic la simplu, la Londra, în 2012.

Înainte de a colabora cu Lendl, Andy Murray a mai lucrat cu britanicii Mark Petchey şi Miles Maclagan, cu spaniolul Alex Corretja şi cu americanul Brad Gilbert.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dakesis
dakesis  •  10 Iunie 2014, 15:26

e bizar doar la Romanica, nu cred ca am citit asa titlu niciunde in lume... este putin surprinzator, dar pana la bizar mai e... asa e Murray mai plangacios, l-a antrenat si maica-sa o vreme si i-o placea lui mai mult sa lucreze cu femei. Daca da roade, o sa mai fie bizar? este exagerat titlul, dar la ce sa te astepti

sakamoto
sakamoto  •  09 Iunie 2014, 17:31

Va aduce la un mariaj aceasta surprinzatoare colaborare? Isi va schimba Amelie orientarea sexuala? Necuprinse sint caile Domnului! Ce surpriza ar fi sa auzim ca draga de ea, a nascut cu scotianul, unu, doi, sau trei copilasi!Da Doamne!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  09 Iunie 2014, 13:09

Acest Murray are ceva din infantilismul printului Charles. Nu ar fi nici o surpriza sa-l vedem intr-o zi ca scoate din geanta cu rachete vreo "Hello Kitty" sau "Barbie". Tipic pentru baieteii cu mame dominatoare din spatiul feminist- protestant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează