SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Veste importantă din SUA! Ce se întâmplă cu US Open, turneul la care Simona Halep e gata să renunțe

US Open se va disputa în acest an fără spectatori. Foto: Arhitect Magazine
US Open se va disputa în acest an fără spectatori. Foto: Arhitect Magazine

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 19:35 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 20:11

US Open, turneul care în mod tradițional era ultima competiție de Grand Slam a anului, se va desfășura în acest an fără spectatori, a anunțat Andrew Cuomo, guvernatorul din New York. 

În această după-amiază, Andrew Cuomo, guvernatorul New York-ului, și-a dat acceptul pentru desfășurarea fără spectatori a turneului de la Flushing Meadows. Întrecerea va avea loc la data la care era programată inițial, 31 august - 13 septembrie, organizatorii urmând să anunțe zilele viitoare detalii suplimentare despre turneu. 

„Suntem bucuroși să anunțăm că turneul va avea loc în perioada 31 august - 13 septembrie, fără spectatori. Autoritățile din tenis vor lua măsuri de precauție extraordinare, dar turneul va avea loc”, a spus Cuomo.

2.190.315 cazuri de COVID-19s-au înregistrat până acum pe teritoriul Statelor Unite. Au murit 118.535 de persoane

Roland Garros, programat să înceapă la o săptămână după US Open

Asupra turneului planează în continuare incertitudini. Simona Halep nu e singurul nume important care intenționează să sară peste US Open. Jucători importanți din ATP, printre care Novak Djokovic, au oferit declarații precaute atunci când au vorbit despre participarea lor la New York.

Interesant este că Roland Garros, turneu care trebuie să aibă loc în luna mai, e programat să înceapă pe 20 septembrie, la doar o săptămână după data la care s-ar încheia US Open, ceea ce înseamnă un program supraîncărcat pentru jucători. 

Simona Halep, decizie majoră: sare peste US Open! 

Simona Halep va renunța la turneele nord-americane, inclusiv US Open, cel de-al patrulea Grand Slam al anului. Conform PRO TV, Simona Halep a spus că în 2020 va participa doar la turneele care se vor organiza în Europa.

„Suntem în mijlocul unei pandemii globale, există riscuri când vine vorba despre călătorit la care se adăugă o posibilă carantină și toate schimbările din jurul turneului, toate acestea mă fac să mă gândesc bine”, a spus Simona Halep, chestionată cu privire la participarea la US Open. 

8 martieeste data la care tensiul la nivel mondial s-a oprit din cauza pandemiei de COVID-19

VIDEO. Alexandra Cadanțu, amintiri din vestiare: „După ce am vazut-o pe Serena Williams dezbrăcată, am rămas șocată timp de o săptămână”

Citește și alte știri despre tenis: 

Simona Halep, decizie majoră: sare peste US Open! Anunț oficial despre restartul tenisului

Novak Djokovic, pus la punct de un jucător: „Știi ceva, mai taci naibii! Ce rost au toate, dacă nu poți intra pe o nenorocită de conferință?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
116538290032900
Alice Popa  •  16 Iunie 2020, 21:51

Halep nu poate renunta, de capul ei, la acest turneu! face parte din contractul cu sponsorii!! Daca nu respecta contractul pierde foarte multi bani si devina tinta in viitor. Cea mai buna solutie pentru ea este sa ramana gravida. Repede!!!

clarvazatorul
clarvazatorul  •  16 Iunie 2020, 21:40

Mda, la New York e dezastru! De ce vor sa gazduiasca neaparat turneul? Nu inteleg. Macar sa-l fi pus tot in SUA, dar la Cuca Macaii. O decizie inteleapta a Simonei, sezonul de zgura se joaca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează