SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SANKT PETERSBURG

Veste uriașă pentru Simona Halep! A primit wild-card la încă un turneu și are șanse MARI să revină pe primul loc în clasament

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 13:29

Simona Halep, locul 2 în clasamentul WTA, are o șansă uriașă să revină pe primul loc în clasamentul WTA după ce azi a primit un wild-card la turneul Premier de la Dubai, care se va desfășura în perioada 19-25 februarie. 

"Simona a meritat cu prisosinţă titlul de cea mai bună jucătoare a lunii ianuarie, demonstrând că e capabilă să înfrunte cele mai grele încercări. Va veni la Dubai plină de încredere şi va ataca al doilea titlu aici. Vom vedea dacă va reuşi acest lucru, urmând să se lupte cu un grup puternic de adversare", a declarat Colm McLoughlin, vicepreședintele turneului de la Dubai. 

Astfel, șansele ca Simona Halep să revină pe primul loc în clasamentul WTA sunt foarte mari!

Cum Wozniacki nu s-a înscris la Dubai, aceasta va pierde automat 305 puncte în clasament. În prezent, distanța dintre daneză și Simona Halep este de 349 de puncte, dar Wozniacki are de apărat 585 de puncte în cadrul turneului de la Doha, unde anul trecut a pierdut finala. 

Până la Dubai, Simona Halep și Caroline Wozniacki vor fi pe tabloul principal de la Doha, turneu care începe luni. Simona Halep nu are niciun punct de apărat la Doha și Dubai.

Halep o poate depăși pe daneză chiar la Doha, dacă va obține un rezultat cel puțin la fel de bun ca cel al danezei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
604245039744827
Luminita Dudescu  •  08 Februarie 2018, 16:27

Sa stea acolo unde este, sau pe 3 sau 4.....

adi_stelistul
adi_stelistul  •  07 Februarie 2018, 17:04
Postat de lapusneanul pe 07 Februarie 2018, 16:21

nea nelu, esti prea prost sa intelegi niste chestii...de exemplu, simona nu mai are probleme la glezana, are o problema la talpa piciorului drept ( la AO s-a sprijinit mai mult pe piciorul drept ) orice accidentare se vindeca mai repede daca ai 72 de ore( smbata, duminica si luni ) in plus de odihna( simona are liber in primul tur la doha )...

Mie mi se pare ca tocmai faptul ca nu s-a inscris la Dubai din timp, solicitand acum wild-card, arata cat de serioasa era dorinta ei de a juca la Fed Cup. Sigur ca daca pauza pe care i-au sugerat-o medicii a fost mai lunga si meciurile de Fed nu le mai joaca a aparut oportunitatea Dubai-ului. Evident ca daca era un turneu important saptamana aceasta decizia putea fi diferita, nu contest (sunt sigur ca dupa accidentarea din meciul cu Aiava s-ar fi retras de la un turneu de categorie inferioara sau de la Fed) dar de moralistii care-i reproseaza ca nu face nimic pentru "tarisoara" sunt satul. Ei nu sunt in stare pentru tara sa nu-si arunce cojile de seminte pe jos macar dar se gasesc mari moralisti.

indolentu
indolentu  •  07 Februarie 2018, 16:31
Postat de lapusneanul pe 07 Februarie 2018, 16:25

bosforel prostel, nu se poate asa ceva, cum, tocmai tu, marele specialist ,sa te faultezi singur ? adica, cand a ocupat( dupa mintea ta) locul altei jucatoare , nu a fost bine, iar acum cand ii lasa locul altei jucatoare, iar nu e bine ? ...hahahahahaha

lasa l ba saracu ca iel nici nu stie ce cauta prin ielvetia tu l iei cu amanunte d astea?stai c acu ne spune cum a stat iel la 2 pasi de federer sau ai uitat?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează