SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Al treilea tenisman care a participat la turneul lui Djokovic are coronavirus » Și soția lui s-a infectat

Victor Troicki (cu spatele) și Novak Djokovici, pe teren la Adria Tour, în Belgrad // Foto: Getty Images
Victor Troicki (cu spatele) și Novak Djokovici, pe teren la Adria Tour, în Belgrad // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 00:53 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 03:40

Al treilea caz confirmat de coronavirus în rândul jucătorilor de tenis care au participat la Adria Tour: e vorba de Victor Troicki.

Grigor Dimitrov a fost primul jucător care a anunțat duminică seara că a fost testat pozitiv cu Covid-19. Luni a confirmat și Borna Coric, iar spre seară a apărut informația că și sârbul Victor Troicki a fost depistat pozitiv. Soția l-a însoțit la turneu și a fost și ea infectată, anunță eurosport.ro.

Jucătorul aflat pe locul 183 ATP a participat la Belgrad la turneul organizat de Novak Djokovic, Adria Tour, fiind în grupă cu Krajinovic, Djokovic și Zverev. A jucat meciuri cu toți cei trei, însă le-a pierdut pe toate. În schimb, nu a jucat și la Zadar, în Croația.

Dimitrov, primul infectat. Turneul Adria Tour anulat

Finala Adria Tour care trebuia să se dispute ieri între Novak Djokovic și Andrey Rublev a fost anulată, iar liderul ATP s-a întors de urgență în Serbia, refuzând să se testeze în Croația.

Dimitrov a anunțat duminică, după ce s-a întors la Monaco, că a fost confirmat pozitiv cu Covid-19: „Bună tuturor! Vreau să transmit fanilor și prietenilor mei că am fost testat pozitiv în Monaco pentru COVID-19. Vreau să mă asigur că oricine a luat contact cu mine în aceste zile este testat și ia măsurile de precauție necesare.

Îmi pare foarte rău pentru orice inconvenient pe care aș fi putut să-l provoc. Mă întorc acasă acum și mă recuperez. Vă mulțumesc pentru sprijin și vă rog să rămâneți în siguranță și sănătoși”, a scris bulgarul pe Instagram.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre Adria Tour:

Un pas înapoi pentru tenis? Reluarea competițiilor poate fi amânată după apariția cazurile pozitive de la Adria Tour

Alertă în ATP: Djokovic a plecat de urgență la Belgrad! După Dimitrov, încă un jucător din Adria Tour are noul coronavirus

Nick Kyrgios îl pune la zid pe Djokovic după cazurile de COVID-19 de la turneul sârbului: „O decizie idioată, Novak! Uite ce s-a întâmplat”

Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu COVID-19, după petrecerea cu Djokovic » Mesaj de pe patul de spital: „Îmi pare rău”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează