SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Moment incredibil la Indian Wells » Fostul lider mondial a oprit jocul și a izbucnit în plâns. Adversara: „E normal ce face?”

Victoria Azarenka a izbucnit în plâns în timpul meciului cu Rybakina / Sursă foto: Imago Images
Victoria Azarenka a izbucnit în plâns în timpul meciului cu Rybakina / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 12:20 / Actualizat marti, 15 martie 2022 13:06

Victoria Azarenka (32 de ani, 15 WTA) a fost protagonista unui moment delicat în meciul pe care l-a pierdut noaptea trecută în fața kazahei Elena Rybakina (20 de ani, 22 WTA), în turul III de la Indian Wells, scor 3-6, 4-6. 

În timpul setului secund, în momentul în care Rybakina se afla la conducere, 6-3, 2-2, Azarenka a izbucnit brusc în plâns, după ce a comis o dublă greșeală. Copleșită, aceasta a întârziat momentul următorului serviciu, arbitra și supervizorul partidei făcându-și apariția pe teren pentru a se interesa de starea jucătoarei.

Îmi pare rău! Îmi pare foarte rău. Chiar îmi pare foarte rău. Pur și simplu m-am săturat de toate astea”, a spus, printre lacrimi, jucătoarea bielorusă, în momentul în care arbitra a întrebat-o dacă are nevoie de ajutor. 

O jucătoare de tenis din Ucraina s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină”
INDIAN WELLS
O jucătoare de tenis din Ucraina s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină”

Rybakina nu s-a abținut: „E normal ce face?”

Dacă spectatorii și cei din staff-ul său au încurajat-o pe Azarenka, nu de aceeași empatie a dat dovadă adversara aflată de cealaltă parte a fileului. Elena Rybakina, deranjată că meciul a fost întrerupt, l-a întrebat pe supervizor: „E normal ce face?”.

În cele din urmă, partida a continuat, dar Azarenka nu a mai putut reveni pe tabelă. A cedat și setul secund, 4-6, părăsind în turul III turneul pe care l-a câștigat în 2012 și 2016.

Azarenka, afectată din cauza implicării Belarsului în conflictul din Ucraina

Zilele trecute, Azarenka spunea că e profund afectată din cauza situației din Ucraina, fiind șocată de implicarea Belarusului, care a permis armatei ruse să atace Ucraina de pe teritoriul său: 

„Sunt devastată de acțiunile care au avut loc în ultimele zile în și împotriva Ucrainei. Este sfâșietor să vezi câți oameni nevinovați au fost afectați și continuă să fie afectați de asemenea violențe”, a transmis fostul lider mondial din WTA.

Azarenka, momente tensionate și la Doha

Azarenka a mai fost implicată recent într-un episod tensionat, tot în timpul unui meci. În februarie, pe durata partidei cu Yulia Putintseva de la Doha, bielorusa a ridicat vocea la arbitra croată Marija Čičak, căreia i-a reproșat unele gesturi ale avdersarei sale: 

Are nevoie de un mental coach, de un psihiatru. Și-a aruncat racheta de 7 ori. Eu dacă spun ceva primesc avertisment”, a spus atunci Azarenka.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Medvedev a clacat sub presiune și e OUT de la Indian Wells » Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

O jucătoare de tenis din Ucraina s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Martie 2022, 18:34
Postat de aikin18 pe 15 Martie 2022, 17:21

bah, da' prost esti!

In sfarsit! Esti primul care si-a dat seama. Noroc cu tine ca altfel se ducea de rapa aceasta planeta. Oare cei care tot cenzureaza aceste comentarii or fi tot la fel de prosti? Vad ca remarca ta nu a fost observata. Ce faceti bai inteligentilor?

robotzel
robotzel  •  15 Martie 2022, 18:16
Postat de aikin18 pe 15 Martie 2022, 17:21

bah, da' prost esti!

Ba tu si stil de ce? Gandeste!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  15 Martie 2022, 17:49

Nimeni nu a comentat abandonul ciudat facut de jucatoarea americana-de origine rusa-Amanda Anisimova in meciul cu canadiana(de origine filipineza), Leila Fernandez!Jucatoarea din America conducea cu un set și avea 3 mingii de break(pe serviciul adversarei)spre finalul setului doi!Dar nu a mai caștigat nimic,s-a intrat in tie break pe care l-a pierdut la zero!1-1 la seturi,urma setul decisiv,dar Anisimova...a abandonat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează