SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

O jucătoare de tenis din Ucraina s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină”

Maryna Zanevska s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină” // Foto: Instagram
Maryna Zanevska s-a căsătorit pe fugă: „Nu e momentul să petrecem, dar s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină” // Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 10:36 / Actualizat marti, 15 martie 2022 10:53

Maryna Zanevska (28 de ai, 68 WTA), jucătoare de tenis născută în Ucraina care reprezintă Belgia, s-a căsătorit la scurt timp după ce a fost eliminată de la Indian Wells. Nunta sa era programată în Ucraina, însă războiul i-a dat planurile peste cap, iar sportiva a ales să facă acest pas de teama zilei de mâine.

Joi, 10 martie, Zanveska era eliminată de la Indian Wells de o altă jucătoare din Ucraina, Marta Kostyuk (19 ani, 54 WTA). Trei zile mai târziu, jucătoarea de tenis a ales să meargă să se căsătorească în Las Vegas, oraș renumit pentru faptul că se pot organiza nunți într-un timp foarte scurt. 

Nunta sa era programată în Ucraina, însă Zanevska nu a mai dorit să aștepte, de teama urmărilor războiului declanșat de Rusia în țara sa.

Ultrașii ucraineni au izbucnit la adresa lui Mircea Lucescu: „Să plece!”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Ultrașii ucraineni au izbucnit la adresa lui Mircea Lucescu: „Să plece!”

Zanevska: „Nu e momentul să petrecem. Totuși, s-ar putea ca ziua de mâine să nu mai vină”

„Trebuia să ne căsătorim în Ucraina. Terifiată să scriu asta, dar din cauza războiului din țara mea natală, nu e momentul să petrecem. Am realizat în ultimele 2 săptămâni că nimic nu este mai important decât pacea, familia și dragostea. Mi-am dat seama cine îmi este prieten adevărat și cine nu. 

Mi-am dat seama că nu este nevoie să așteptăm ziua de mâine pentru a face ceva sau să așteptăm momentul perfect, pentru că s-ar putea să nu vină ziua de mâine. Duminica aceasta, 13 martie, ne-am casatorit (un lucru amuzant este că exact în această zi, în urmă cu 2 ani, am intrat împreună în izolare, apoi am spus, ori o încheiem după izolarea asta, ori ne căsătorim) și iată-ne. 

Cu siguranță ne vom aminti de această zi și vom avea ceva de povestit copiilor noștri. Mă rog ca războiul să se încheie în Ucraina, să-mi pot revedea familia și să sărbătorim pacea și momentul special al vieții noastre!”, a scris Zanevska pe contul său de Instagram.

Citește și alte știri din tenis:

Medvedev a clacat sub presiune și e OUT de la Indian Wells » Novak Djokovic revine pe locul 1 mondial

Murray face o paralelă cu fotbalul, pentru a-i da o lecție lui Naomi Osaka: „Cum de e permis așa ceva?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează