SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN 2020

Victoria Azarenka, lecție de viață pentru Serena Williams: „Nu știu cum stă mereu pozitivă! Sper să își trăiască visurile”

Bielorusa Victoria Azarenka (31 de ani, 27 WTA) a învins-o pe americanca Serena Williams (38 de ani, 8 WTA) în semifinalele US Open 2020, scor 1-6, 6-3, 6-3. +12   FOTO
Bielorusa Victoria Azarenka (31 de ani, 27 WTA) a învins-o pe americanca Serena Williams (38 de ani, 8 WTA) în semifinalele US Open 2020, scor 1-6, 6-3, 6-3.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 08:44 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 09:17

Bielorusa Victoria Azarenka (31 de ani, 27 WTA) a învins-o pe americanca Serena Williams (38 de ani, 8 WTA) în semifinalele US Open 2020, scor 1-6, 6-3, 6-3.

  • Naomi Osaka (22 de ani, 9 WTA) și Victoria Azarenka (31 de ani, 27 WTA) se vor înfrunta în finala ediției din acest an de la US Open.

Azarenka a fost măcinată de accidentări în carieră. În 2016, Victoria a luat o pauză lungă și dintr-un motiv fericit, după ce a devenit mamă. A revenit în circuit în 2017, dar rezultatele importante au lipsit, până acum. Cu toate astea, bielorusa a rămas la fel de optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu dansul ei obișnuit din timpul pauzelor și cu o bucurie debordantă în joc. Serena apreciază acest lucru. 

Serena Williams o laudă pe Azarenka

„Vika a avut multe obstacole în carieră, momente în care a fost jos. A revenit de fiecare dată. Nu știu cum poate sta mereu pozitivă, vă spun sincer. Este o lecție bună pentru noi toți. Nu contează ce se întâmplă, trebuie să mergi mereu mai departe. Sper din tot sufletul să își trăiască în continuare visurile”, a declarat Serena Williams după meci. 

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea asta, să fiu capabilă să înving o asemenea campioană, într-o semifinală. Sper ca asta să inspire multe femei, să nu renunțe la visurile lor.
- Victoria Azarenka

FOTO. Cele mai tari imagini din duelul Serena - Azarenka

+8 FOTO

Citește și alte știri despre US Open 2020: 

FOTO Victoria Azarenka a învins-o pe Serena Williams în semifinalele US Open 2020! Visul americancei, spulberat

VIDEO + FOTO Duel antologic la US Open între Osaka și Brady! Lumea tenisului a căzut de acord: „Nu îmi amintesc un asemenea meci”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
adriann_
adriann_  •  11 Septembrie 2020, 15:42

Lasa-ne ma postacule cu vrajelile tale, stim, e teroare cu covidu' asta. Inca vreo cateva luni asa, pana isi rezolva pedeleul deghizat in PNL toate smenurile pe urmatorii 4 ani. Pe urma trece teroarea ca prin farmec, ca la paranghelia pe care o facea rares bogdan cu 100 de insi intr-o carciuma de la Cluuuuj https://www.libertatea.ro/stiri/la-petrecerea-lui-rares-bogdan-a-fost-prezent-magnatul-calin-mitica-trimis-in-instanta-de-dna-pentru-coruptie-3044151

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  11 Septembrie 2020, 14:17
Postat de adriann_ pe 11 Septembrie 2020, 13:59

Parintii ei inca traiesc acolo, ii viziteaza de cateva ori pe an etc https://minskherald.com/2015/08/victoria-azarenka-when-i-come-to-belarus-i-come-home-to-my-country/ In ziua de azi nu e deloc greu sa te documentezi, desigur daca te duce capul s-o faci...

Eu ti-am raspuns decent, cu un argument foarte clar. Nu ai stiut altceva decat sa jignesti. As putea sa spun si eu ca esti *** daca vii cu un articol din 2015 in care Azarenka nu face altceva decat sa spuna ca este atasata de tara ei si ca se intoarce acasa cu placere. Asta schimba faptul ca ea traieste in alta parte a lumii? Absolut deloc. Cum dovedeste articolul ca ea a fost in Belarus in perioada pandemiei? Unde scrie ca ea a ales metoda oficiala a celor din Belarus de lupta cu virusul, ignorarea? Unde scrie ce s-a intamplat cu parintii ei? Poate ca nici nu mai traiesc, avand in vedere ca a trecut ceva timp de cand a aparut articolul. Poate ca s-au infectat, dar nu s-a facut caz de asta. Habar nu ai, dai un link catre un articol care nu spune nimic ce ar putea conduce la concluzia pe care ai aruncat-o, dar stii sa jignesti, ceea ce este degradant cu atat mai mult cu cat eu doar am punctat un lucru concret: Azarenka nu mai locuieste in Belarus. As putea sa spun, asa cum ai facut, ca nu te duce capul si ca nu urmaresti decat sa te contrezi cu cineva. Dar nu o fac. Iti urez o zi buna si atat !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  11 Septembrie 2020, 13:59
Postat de Cosmin Bajescu pe 11 Septembrie 2020, 13:36

Ce legatura crezi ca mai exista in prezent intre Azarenka si Belarus? Cu siguranta traieste si se antreneaza de multi ani in cu totul alta parte.

Parintii ei inca traiesc acolo, ii viziteaza de cateva ori pe an etc https://minskherald.com/2015/08/victoria-azarenka-when-i-come-to-belarus-i-come-home-to-my-country/ In ziua de azi nu e deloc greu sa te documentezi, desigur daca te duce capul s-o faci...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează