SPORTURI  »  TENIS  »  REGULAMENT

Victoria Azarenka vrea o schimbare urgentă în tenis: „Serios? Asta nu are niciun sens!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 aprilie 2019 16:36

Bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani,  61 WTA) crede că circuitul masculin ar trebui să treacă la sistemul cel mai bun din trei seturi în turneele de Mare Șlem. 

„Bărbații ar trebui să joace «cel mai bun din trei seturi» la turneele de Mare Șlem. Calitatea tenisului ar crește considerabil. Probabil ar dispărea și finalele ruinate de oboseală. În ultimul timp au tot existat astfel de cazuri. De ce nu s-ar face schimbarea asta? În opinia voastră nu au existat meciuri de trei seturi memorabile? Serios? Nu are niciun sens. Poate mă înșel eu”, a declarat Azarenka pentru WTA.com.

„Avem o regulă nouă. S-a introdus un ceas special pentru scurtarea meciurilor, dar meciurile rămân de cinci seturi. Nu are sens”Victoria Azarenka

turnee de Mare Șlem are Azarenka în palmares, la Australian Open, în 2012 și 2013

Mouratoglou susține schimbările

Antrenorul Patrick Mouratoglou (48 de ani), una dintre cele mai importante figuri ale tenisului mondial, cere la rândul său o schimbare rapidă a „sportului alb”: „Nu sunt îngrijorat din cauza jucătorilor. E vorba despre fani.”. Vezi AICI care sunt dorințele francezului!

Citește și: 

Simona Halep începe „perioada cea mai bună din an” » Câte puncte are de apărat în 3 săptămâni de foc: de la Madrid la Roland Garros

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  25 Aprilie 2019, 18:58

Mama,ce fatza de distrusa are!

bazinga
bazinga  •  25 Aprilie 2019, 18:53
Postat de mikidiki pe 25 Aprilie 2019, 18:02

Eu propun ca si la feminin sa se joace 3 din 5

CORECT!

mikidiki
mikidiki  •  25 Aprilie 2019, 18:02

Eu propun ca si la feminin sa se joace 3 din 5

Vezi toate comentariile (3)
Comentează