SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Victorie mare pentru Irina Begu! » Își cunoaște adversara din sferturi la Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2015 13:57

Irina Begu s-a calificat în sferturile turneului de la Madrid, fiind la cea mai bună performanță din carieră la turneul patronat de Ion Țiriac.

Românca, locul 37 WTA, a trecut în turul trei de cehoaica Barbora Zahlavova Strycova, locul 23 WTA, scor 6-4, 6-4, după o partidă care a durat o oră și jumătate.

Primul set a fost unul echilibrat, cele două jucătoare mergînd cap la cap pînă la scorul de 4-4, cînd Begu a făcut break și a servit pentru cîștigarea setului.

În al doilea set, românca a început bine și a condus cu 2-0, dar cehoaica a egalat. În cele din urmă, Begu a reușit să cîștige cu 6-4, după ce în ultimul game a salvat și 3 mingi consecutive de break.

În sferturi, Begu va juca împotriva Petrei Kvitova, locul 4 WTA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
mirrorman
mirrorman  •  07 Mai 2015, 12:59
Postat de fangigi pe 06 Mai 2015, 20:40

CuM? S-a calificat Begu in sferturi la turneul unde "marea" Halepoasa a luat bataie din primul tur de la o jucatoare de care nu auzise nici draku? Imposibil asa ceva! Ziaristilor, nu va manifestati indignarea? Begu e doar mult mai frumoasa, nu si mai buna!

Uff...cred că-i tare rău să nu te pricepi decât la fotbal sau,mă rog,la sporturi pe care în g-ral le mai înțelege orice nepoftit! Drăguță,mai culturalizează-te,ai internet,încearcă să fii mai documentat înainte de a cădea în ridicol...sau du-te la Gigi,el este o enciclopedie deschisă...e adevărat că nu știu spre ce...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  07 Mai 2015, 12:46

Succes Irina ,tu esti pe drumul tau nu ai de ce sa te simti mai bine sau mai rau fata de succesele sau insuccesele Simonei , ma bucur ca amandoua sunteti romance si ne reprezentati cu cinste tara ,ca de altfel si celelalte fete care au jucat in Fed. Cap :Andreea, Dulgherita si Raluca ,conduse de simpatica sefa de echipa nejucatoare.

talpaiadului
talpaiadului  •  07 Mai 2015, 05:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează