SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Victorie pentru Monica Niculescu » Românca s-a calificat în turul III la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 20:40

Monica Niculescu s-a calificat în turul III al turneului de la Wimbledon, după ce a trecut de Jana Cepelova, scor 6-3, 6-3.

Niculescu, locul 48 WTA, a trecut în minimum de seturi de Cepelova, numărul 106 mondial, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în faza precedentă a turneului de la Wimbledon, scor 5-7, 6-4, 6-4.

Românca s-a aflat la conducerea meciului încă de la început şi a fost net superioară adversarei sale. Niculescu a cîştigat de cinci ori pe servicul adversarei şi şi-a cedat serviciul doar de două ori.

În turul III, Niculescu va juca împotriva cehoaicei Kristyna Pliskova, locul 134 WTA, care a trecut de Svetlana Kuzneţova, scor 3-6, 6-3, 6-4.

În turul I, Niculescu a învins-o pe Monica Puig, locul 91 WTA, scor 5-7, 6-3, 6-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (58)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  03 Iulie 2015, 03:35
Postat de nea_vanea.60 pe 02 Iulie 2015, 22:36

vedeta a inceput sa ia palme de la colegele din ... echipa de fedcup! este foarte bine asa! acum, poate lasa si ea nasul ala borcanat mai jos, apleaca privirea in pamant si incepe sa revina la modestia de acum 2 ani... BRAVO, MONICA!

BRE NEA VANEA ZAU..VEZI CA NICI MONICA N A FOST LA FED CUP..AI...PROBLEME CEVA..?

tenko
tenko  •  02 Iulie 2015, 22:54
Postat de crimson.veritas pe 02 Iulie 2015, 21:14

bai ... caine.dupa.marte ...:)) Sa-ti dau cateva fapte ... 1. Monica Niculescu are 28 aproape 29 de ani 2. Simona Halep vs Monica Niculescu ... 6:1 , 6:1 ... recent la Bruxelles 3. Si gata ... acum va lasa ... sa va pregatiti pentru ... urmatorul turneu la care participa Halep ...:)) Hateri ... ofticati! ...:))

Nu te uiti la tenis, ca sunt prea putine variabile, probabil comparativ cu fotbalul. ok! Postezi pareri si comentarii destul de ofensive si critice la adresa altora care fac acelasi lucru. E normal, e o tara libera pentru toti. Te exprimi fix ca Mircea Badea, in frustrari politice, pe un site si un subiect de sport, numind "basisti" (niciodata nu am inteles daca e un apelativ jignitor sau nu, si habar nu am ce inseamna) pe oricine , cu a carui parere nu esti de acord. Si cu asta pot fi de acord, se incadreaza tot la categoria de "o tara libera". Dar ce nu inteleg este, daca tot nu iti plac lucrurile astea, de ce le acorzi atentie? De ce te bagi in seama aiurea pe niste lucruri care, nu te pasioneaza sau chiar nu-ti plac! De ce blamezi haterii, cand tu esti unul din ei? Cam ce vrei sa demonstrezi? ...nu te obosi sa raspunzi, ca nu o sa urmaresc postarea, ai primit destula atentie deja!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Iulie 2015, 22:36

vedeta a inceput sa ia palme de la colegele din ... echipa de fedcup! este foarte bine asa! acum, poate lasa si ea nasul ala borcanat mai jos, apleaca privirea in pamant si incepe sa revina la modestia de acum 2 ani... BRAVO, MONICA!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close