SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Victorii pentru Tecău și Mergea în proba de dublu de la AO! S-ar putea întâlni în sferturi » Rezultate interesante din proba de simplu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 11:19

Perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 11, şi Florin Mergea/Dominic Inglot (România/Marea Britanie), cap de serie 16, s-au calificat în turul trei al probei de dublu de la Australian Open.

În cazul în care se vor califica în sferturile de finală, cele două perechi se vor întâlni și se vor duela pentru un loc în semifinale.

Rojer și Tecău au trecut în două seturi de olandezii Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop, scor 6-3, 6-4. În turul 3 vor da peste perechea Marc Polmans/Andrew Whittington (Australia).

Mergea și Inglot au avut un meci mult mai greu, în fața perechii franceze Julien Benneteau/Jeremy Chardy, scor 3-6, 7-6 (5), 7-6 (2). În faza următoare vor da peste perechea care se va impune în meciul Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa), cap de serie 1 - Jerzy Janowicz/Marcin Matkowski (Polonia).

Alte rezultate de la Australian Open:

Murray - Querrey 6-4, 6-2, 6-4
Wawrinka - Troicki 3-6, 6-2, 6-2, 7-6 (9-7)
Svitolina - Pavlyuchenkova 5-7, 6-4, 3-6
Bouchard - Vandeweghe 4-6, 6-3, 5-7
Kerber - Pliskova 6-0, 6-4
Duan - Venus Williams 1-6, 0-6

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează