SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

VIDEO Bianca Andreescu, după calificarea în semifinalele Rogers Cup: „Nu arăt milă nimănui pe teren!” » Acuzată din nou că a exagerat în privința accidentării

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 12:44

Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) a reușit un meci de excepție în fața Karolinei Pliskova (27 de ani, 3 WTA) în sferturile de finală de la Rogers Cup, scor 6-0, 2-6, 6-4. 

  • Andreescu va juca azi, de la ora 20:00, în semifinalele turneului de la Toronto împotriva americancei Sofia Kenin (20 de ani, 29 WTA).

La sfârșitul jocului, jucătoarea din Canada a vorbit pe larg despre partidă, dar și despre secretele din spatele reușitelor sale. 

„A fost un meci greu, dar asta fac cei mai buni jucători: își dau seama ce au greșit și încearcă să repare. Ea și-a îmbunătățit jocul evident în setul secund. 

In setul decisiv mi-am spus «dă tot ce ai mai bun sau du-te acasă!». Nu renunț niciodată, deoarece nimic nu s-a terminat până când nu s-a terminat cu adevărat. 

Am muncit mult și mi-am dat seama cu timpul ce trebuie să fac pe teren în momentele dificile. Când intru pe teren nu am frică și nu arăt milă nimănui, indiferent de jucătoarea din fața mea. 

Din cauza accidentării pe care am avut-o, nu joc cel mai bun tenis al meu în momentul de față. De asta sunt suparată uneori în timpul jocurilor”, a declarat Andreescu la conferința de presă de la finalul meciului cu Pliskova. 

Fanii tenisului i-au sărit în cap

Bianca Andreescu e acuzată din nou că a exagerat în privința accidentării. În finalul setului secund, la 5-2 pentru cehoaică, Bianca a cerut intervenția medicului. Canadianca a părut a avea în continuare probleme de deplasare, dar a izbutit să ducă la capăt partida. 

Internauții și-au amintit de momentul din optimile de finală de la Miami 2018, când Angelique Kerber o acuză că este „cea mai melodramatică jucătoare din istoria tenisului”. Bianca revenea și atunci după o intervenție a medicului și se impunea 6-4, 5-7, 6-1. 

Pliskova nu a reacționat la fel de dur, dar strângerea de mână de la final nu a fost una tocmai prietenoasă.

Reacțiile fanilor de pe Twitter

  • „Angelique Kerber avea dreptate. Bianca Andreescu este o regină a dramei!”;
  • „Kerber avea atâta dreptate. Credeam că oamenii din Canada știu ce înseamnă fair-play-ul. E jenant să aplauzi dublele greșeli ale adversarilor”

Rezumatul meciului dintre Andreescu și Pliskova

1979este ultimul an în care o canadiancă a mai ajuns în semifinalele de la Rogers Cup

Vezi și:

VIDEO Moment straniu » Serena Williams s-a blocat și a părăsit sala de conferințe când a fost întrebată de Halep: „Las-o așa. Ieșirea e în direcția aia”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
observator979
observator979  •  10 August 2019, 21:34

A inceput meciul Buzarnescu-Pegula, in primul tur de calificari la Cincinnati!

observator979
observator979  •  10 August 2019, 21:11

Bianca are acum 6-4, 1-1 cu Kenin in semifinala la Toronto. Hai, Bianca! Din pacate, Copil a pierdut 0-2 cu Carreno-Busta in calificari la Cincinnati. Poate Buzarnescu azi.

observator979
observator979  •  10 August 2019, 21:09
Postat de dubluv pe 10 August 2019, 17:08

sa mori tu ca Mihai Viteazu a luptat la Rovine?

La Rovine a luptat Mihai Viteazu deghizat in Baiazid, cu Mircea cel Batran! :D

Vezi toate comentariile (12)
Comentează