SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Bombă la Australian Open! Novak Djokovici a fost eliminat în sferturi după un thriller de 5 seturi

foto: ausopen.com
foto: ausopen.com

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 14:34

Novak Djokovici a fost eliminat în sferturile de finală de la Australian Open de elveţianul Stanislas Wawrinka după un meci superb de 5 seturi.

Wawrinka a cîştigat cu scorul de 2-6, 6-4, 6-2, 3-6, 9-7, reuşind să-şi ia revanşa după înfrîngerile de anul trecut. Djokovici l-a învins pe Wawrinka în ultimele două întîlniri la turneele de Mare Şlem, la Australian Open 2013 şi US Open 2013, ambele victorii venind tot în 5 seturi.

Djokovici cîştigase la Australian Open în ultimii 3 ani.

Stanislas Wawrinka îl va întîlni pe Tomas Berdych în semifinala de la Australian Open. Cehul a trecut în această dimineaţă de numărul 3 mondial, David Ferrer, scor 6-1, 6-4, 2-6, 6-4.

Djokovici putea să piardă chiar în 4 seturi, dar sîrbul a jucat mult mai bine şi a avut o reacţie de descătuşare incredibilă. VIDEO cu reacţia lui Novak Djokovici după breakul reuşit în setul al 4-lea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
lapusneanul
lapusneanul  •  21 Ianuarie 2014, 18:15
Postat de glorie pe 21 Ianuarie 2014, 16:25

In acest turneu, m-a impresionat Berdych. Poate ca joaca un tenis mai bun decat a facut-o Tsonga cand a luat finala. Djokovic a fost sub nivelul lui. Ma mir ca l-a invins Wawrinka pentru ca nici elvetianul n-a jucat cel mai bun tenis al lui. O fi de la caldura.

cred ca e de la caldura din creierii tai, au fost 22 de grade la melbourne :)

zidane92
zidane92  •  21 Ianuarie 2014, 18:12

sa nu mai spun ca exista specimene subdezvoltate care traiesc printre noi carora creierul le-a dat ca rezultat sa sustina un parvenit patron de club care si-a facut banii cum i-a facut care a terfelit si a spalat pe jos cu o fosta cea mai buna extrema stanga din lume(ma refer la cazul muntean-elisei)si a ajuns la concluzia ca fata a ratat cu buna stiinta la ultima faza un gol al egalarii

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Ianuarie 2014, 18:12
Postat de mitroi2008 pe 21 Ianuarie 2014, 17:41

Nole pare a avea evolutii destul de favorabile caselor de pariuri! Nu spun ca acest meci a fost aranjat pentru pariuri, dar nici nu cred ca le-a picat rau! Ii urmaresc evolutiile de cativa ani si "reuseste" sa piarda anumite meciuri total inexplicabil! Cel mai bun exemplu este un meci de la Madrid, daca nu ma insel, de anul trecut, cand a pierdut destul de ciudat in fata lui Tipsarevic, un ilustru mediocru al tenisului modern, conational cu Djoko!

pe romani nu-i intrece nimeni la scenarii, sunt campioni ! ai pierdut mult, lasa , nu-i nimic, o sa castigi la loz in plic ! :)

Vezi toate comentariile (26)
Comentează