SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

VIDEO Caroline Wozniacki a făcut scandal după revenirea uluitoare a Monicăi Niculescu » S-a dus la arbitru și a imitat-o pe jucătoarea noastră: "Doar așa poate câștiga"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 19:22

Monica Niculescu, 30 de ani, locul 92 WTA, a pierdut în optimile de la Doha cu liderul mondial Caroline Wozniacki, 27 de ani, 5-7, 1-6. Dar ceea ce s-a întâmplat în primul set al disputei a fost inconfortabil pentru jucătoarea noastră.

Primul set al partidei a fost unul extrem de tensionat, cu o răstunare spectaculoasă de scor. Wozniacki a condus cu 4-1, dar Monica Niculescu a revenit și a egalat scorul, având o evoluție entuziasmantă.

Daneza Wozniacki a fost extrem de iritată, la scorul de 4-4 și 15-0 pentru Monica. Caroline s-a dus la arbitru și i-a reproșat faptul că Monica Niculescu țipă prea tare în timpul punctelor, atunci când pe loviturile ei, dar și pe cele ale danezei, ceea ce o deranjează, și a imitat-o pe jucătoarea noastra.

"Doar așa poate câștiga. Nu este normal. Nu cumva scrie în regulament că nu ai voie să faci zgomote când adversara lovește?", i-a spus Caroline arbitrului. Arbitrul i-a spus danezei să continue jocul. "Asta e opinia ta. Eu consider că ea așa joacă și că nu e nicio problemă".

Monica Niculescu a câștigat game-ul în care a servit Wozniacki, a servit la 5-4 pentru a câștiga setul, dar daneza a revenit și a luat primul set, 7-5.

În tribune a fost prezentă și SImona Halep, care a învins-o mai devreme pe Anastasija Sevastova și care va juca în sferturi împotriva americancei Catherine Bellis, 18 ani și locul 48 WTA.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
tihi
tihi  •  16 Februarie 2018, 09:45

Ce scandal a facut Caroline??? S-a uzat de dreptul ei de a reclama nerespectarea regulamentului,fiind deranjat de urletele,tipetele lui Niculescu !! A avut dreptate! Meciul a fost tot timpul in mainile reginei tenisului mondial,si odata ca revenirea la normalitate,a spulberat pe Niculescu de pe teren cu un sec 6-1 in setul 2 !! Cum poti compara locul 92 cu un nr. 1 mondial ??

simonhalep
simonhalep  •  16 Februarie 2018, 09:09

Bravo monica, bravo mihaela, bravo sorana, chiar și begu. Huoooo haleapa neputincioasa!!! Se dă marea în gara mică (doha), la melbourne a fost penibilă. Buni și banii de țigări din turneele minuscule. Nui așa , simona?

802878849904442
Floarea Dragnoiu  •  16 Februarie 2018, 08:28

Sunteti mai prosti decat prevede legea cei care vorbiti in nestiinta de cauza despre tenis si jucatoarele noastre , mai ales Simona Halep , care duc Romania pe culmile cele mai inalte ale tenisului mondial .Sunteti niste inutili .Nu aveti ce vorbi .Stati pe c... vostru acasa si vedeti-va de treaba .Sa va fie rusine .BRAVO FETELOR , FELICITARI VOUA , SUNTETI NISTE LUPTATOARE , VA IUBIM

Vezi toate comentariile (44)
Comentează