SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SYDNDEY

VIDEO Cine o oprește? Încă o revenire spectaculoasă reușită astăzi de noua elevă a lui Wim Fissette

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 18:53

Angelique Kerber (29 de ani, 22 WTA) a învins-o pe Venus Williams, scor 5-7, 6-3, 6-1, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney.

  • Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 11 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Angelique Kerber, campioana din 2016 de la Australian Open, pare de neoprit în acest debut de sezon. Nemțoiaca a dat dovadă și astăzi de un psihic de fier, reușind să revină după ce a pierdut primul set. Ieri, în meciul cu Lucie Safarova, Kerber a salvat 2 mingi de meci înainte de a se impune, scor 6-7, 7-6, 6-2.

A ajuns la a 6-a victorie din tot atâtea disputate sub îndrumarea lui Wim Fissette. Colaborarea dintre cei doi a început la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut.

Wim Fissette a colaborat cu Simona Halep în 2014, an în care actualul număr 1 WTA a ajuns în finala Roland Garros și în semifinalele Wimbledon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează